自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

金嘆同英道集集打架,勁悶

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由+birdbird+於+14-03-03+發表冇

原帖由 can219 於 14-03-03 發表
我都咁話!如果我仲讀緊中學,可能會覺得好好睇掛
感觉係流冰花園

Stone2007  係啊,似,但女主腳唔夠靚  發表於 14-3-5 09:48
放下自在

子爵府

回覆:高齡媽媽 的帖子

就黎睇

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇靚人睇衫

禁止訪問

回覆:繼承者們

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

淨係見佢地套校服就靚死,金嘆D衫靚到真係唔識形容,男人D衫都可以靚到咁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

A_Family 發表於 14-3-5 01:07
City hunter 女主角好靚wor, 仲要係minho 公開的女友

CITY HUNTER 女主角係邊個呀? 唔係車恩尚呀??

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

A_Family 發表於 14-3-5 01:05
英道係韓國好紅嫁

頭幾集的英道真係個樣比較怪, 好白, 起晒角, 但後面開始幫恩尚之後, 佢個樣又順眼返, 冇咁怪.

珍珠宮

我睇到17集, 都想知最後係咪可以有情人終成卷屬呀?

個老豆好老奸巨, 唔知哥哥最後會點.

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

金嘆係靚仔, 但唔知點解佢成日都要拍呢D有錢仔角色, 外加唔靚既女主角
我在BK的成長~~

伯爵府

引用:Quote:A_Family+發表於+14-3-5+01:05+英道

原帖由 moonychan 於 14-03-05 發表
頭幾集的英道真係個樣比較怪, 好白, 起晒角, 但後面開始幫恩尚之後, 佢個樣又順眼返, 冇咁怪.
Yes,英道愈來愈順眼

伯爵府

引用:Quote:原帖由+son9698+於+14-03-05+發表我

原帖由 ironmanmama 於 14-03-05 發表
Agree! 明明廿幾歲咁man...扮18高中生,真係好惡頂!
但英道好小學雞!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由+moonychan+於+14-03-05+發表

原帖由 高齡媽媽 於 14-03-05 發表
Yes,英道愈來愈順眼
之后我中意英道多D!好lonely

放下自在

伯爵府

引用:J2+做緊城市獵人,又係敏鎬,追完繼承者可

原帖由 A_Family 於 14-03-05 發表
J2 做緊城市獵人,又係敏鎬,追完繼承者可追返City hunter ,整張靚仔相俾你
有点娘娘腔

黃花花  yes,我都有此感覺  發表於 14-3-5 11:22

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mmpo+於+14-03-03+發表睇左幾

原帖由 A_Family 於 14-03-05 發表
City hunter 女主角好靚wor, 仲要係minho 公開的女友
女友整过容

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:以金恩淑編劇過往的成績,+"繼"+可算是爛劇

原帖由 rhinegarden 於 14-03-04 發表
以金恩淑編劇過往的成績, "繼" 可算是爛劇一齣。除了華麗麗的演員外, 真的一無是處。
...
金編都係適合寫 30-40 碎年齡組別嘅愛情故事

禁止訪問

子爵府

引用:我仲以為好好睇,因為前排勁hit。如果唔鐘

原帖由 黃花花 於 14-03-05 發表
我仲以為好好睇,因為前排勁hit。

如果唔鐘意男主角,個故事係咪唔值得睇?
絕對係

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢套戲主要睇敏鎬,靚仔到暈得一陣陣

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

英道
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

首頁
34567...8

尾頁

跳至