跳至

首頁

尾頁

別墅

因為這次報名幼潛必須會員,麻煩大家早啲給資料我,萬一有人退出,都可以留一點時間給後備申請會員, 否則到時唔夠八個,就無得一齊玩

請於八月八日(下星期三) 中午12:00 或之前pm資料,否則後備補上,希望大家體諒!!!

BK網名 BB名 十月時多大 資料 會員
GraceYu 熙熙 17mths yes yes
zzoe ann-so 17mths
JessicaS Matthew 17mths
man2602 澄澄 17mths yes yes
pak_vivian 津津 17mths
cherry_bb Mya 17mths yes yes
KKKatKat 17mths
KWAN_BBB 17mths

waiting list
littleangelyy 樂樂 18 mths yes
Mrs. 利 迪迪仔 16 mths yes yes

方便通訊,請你地pm 下面資料給我,注意要真實姓名,用作報名,唔好比網名我:
BB姓名
BB出生日期
媽媽姓名
媽媽手提電話
媽媽email
會員號碼(如果有)

伯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Grace,

I've PM you the membership no. Pls check. Thx!

別墅

littleangelyy,
收到啦! :mrgreen:

原文章由 littleangelyy 於 07-8-6 11:23 發表
Grace,

I've PM you the membership no. Pls check. Thx!

別墅

因為這次報名幼潛必須會員,麻煩大家早啲給資料我,萬一有人退出,都可以留一點時間給後備申請會員, 否則到時唔夠八個,就無得一齊玩

請於八月八日(星期三) 中午12:00 或之前pm資料,否則後備補上,希望大家體諒!!!

pak_vivian 津津 17mths

littleangelyy 樂樂 18 mths yes yes

方便通訊,請你地pm 下面資料給我,注意要真實姓名,用作報名的,唔好比網名我:
BB姓名
BB出生日期
媽媽姓名
媽媽手提電話
媽媽email
會員號碼(如果有)

[ 本文章最後由 GraceYu 於 07-8-6 17:01 編輯 ]

禁止訪問

民房

請於八月八日(下星期三) 中午12:00 或之前pm資料,否則後備補上,希望大家體諒!!!

pak_vivian 津津 17mths yes yes

littleangelyy 樂樂 18 mths yes

原文章由 GraceYu 於 07-8-4 01:12 發表
因為這次報名幼潛必須會員,麻煩大家早啲給資料我,萬一有人退出,都可以留一點時間給後備申請會員, 否則到時唔夠八個,就無得一齊玩。

請於八月八日(下星期三) 中午12:00 或之前pm資料,否則後備補上,希望 ...

大宅

請取消我個名
因為10月尾至11月初我公人要放假返印尼
到時bb 可能會去婆婆度(大埔)
所以我都係唔參加
thx!!
html

別墅

KKKatKat,
唔緊要,下次有機會再一齊玩:)

原文章由 KKKatKat 於 07-8-7 14:53 發表
請取消我個名
因為10月尾至11月初我公人要放假返印尼
到時bb 可能會去婆婆度(大埔)
所以我都係唔參加
thx!!

[ 本文章最後由 GraceYu 於 07-8-7 15:04 編輯 ]

別墅

請於八月八日(星期三) 中午12:00 或之前pm資料,否則後備補上,希望大家體諒!!!

zzoe ann-so 17mths yes 已申請
JessicaS Matthew 17mths yes 將會申請
littleangelyy 樂樂 18 mths yes yes

方便通訊,請你地pm 下面資料給我,注意要真實姓名,用作報名的,唔好比網名我:
BB姓名
BB出生日期
媽媽姓名
媽媽手提電話
媽媽email
會員號碼(如果有)

[ 本文章最後由 GraceYu 於 07-8-7 15:36 編輯 ]

大宅

請取消我個名, 因為我有事去不到, 請你搵後備

別墅

no problem.

原文章由 kwan_bbb 於 07-8-7 18:30 發表
請取消我個名, 因為我有事去不到, 請你搵後備

別墅

下面是最新的資料, 歡迎 littleangelyy & Mrs.利

zzoe ann-so 17mths yes 已申請
JessicaS Matthew 17mths yes 將會申請

zzoe & JessicaS,
有會員號碼後, 請send給我, thanks。

伯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Grace,

Thank you! :loveliness: :loveliness:
我15mins後去機場啦, 12/8晚機返.

原文章由 GraceYu 於 07-8-7 20:21 發表
下面是最新的資料, 歡迎 littleangelyy & Mrs.利

zzoe ann-s ...

別墅

Have a nice trip

原文章由 littleangelyy 於 07-8-7 20:45 發表
Grace,

Thank you! :loveliness: :loveliness:
我15mins後去機場啦, 12/8晚機返.

別墅

剛剛email contact list給大家,收唔到的話, 請通知我。
如無意外,我會在八月二十一日親身報名,希望到時唔好突然要出trip

別墅

我哋包組籌號係123, 因為已經超過100,應該下星期才會收到通知,確認之後需要三日內寄申請表和支票,我收到通知後會再聯絡你哋。

JessicaS,
Please check email.

複式洋房

哎呀...我又過咗期啦:-(

別墅

如果你已經係會員,你可以嘗試打電話問問,我覺得這次無上一次咁多人。
原文章由 danielsh 於 07-8-22 13:13 發表
哎呀...我又過咗期啦:-(

別墅

GraceYu (熙熙媽咪),

我巳經係會員...
剛剛打咗電話問過...
巳經在21日全部full晒...
叫我等下一次再報...

Grace,如果有人退出,剩餘有位..
請通知我...
唔該晒!

伍小b

別墅

無問題。
你囡囡張相好靚呀!!!

原文章由 伍小B 於 07-8-23 11:19 發表
GraceYu (熙熙媽咪),

我巳經係會員...
剛剛打咗電話問過...
巳經在21日全部full晒...
叫我等下一次再報...

Grace,如果有人退出,剩餘有位..
請通知我...
唔該晒!

伍小b

首頁

尾頁

跳至