影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

PCCW的贈品, 話時話, 又幾襟用架喎, 日日畀阿仔"操作", 幾年後的今天都運作正常喎。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

係咼,10蚊隻壓縮碟幾佰蚊的機睇唔睇到呀?

原文章由 fishballbaby 於 07-8-2 11:43 發表
我都係用杰科,不過係DVDR,有hard drive的,內置250G。
不過最係要部機有DIVX的標誌,可以睇都壓縮碟痳。
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

靚囡囡媽咪新買返黎隻新型號讀碟王有碟load唔到咼?我無温錯書丫.

原文章由 hola 於 07-8-2 10:02 發表
飛利浦有部讀碟王,咩都睇到,
你問貓貓,cky or come巴嘩咩型號
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

nz,
我部讀碟王係舊款(DVP-3015K), 依家應該賣$400左右...暫時未試過load唔到碟(touch wood)
mame_susanne上個禮拜買左部新款d既, 但我唔知咩型號

原文章由 nz 於 07-8-2 16:05 發表
靚囡囡媽咪新買返黎隻新型號讀碟王有碟load唔到咼?我無溫錯書丫.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

e家就算幾佰蚊既機都好掂架,只要部機唔太舊,都會附設DIVX,睇壓縮老翻都應該OK,其實最好帶隻壓縮老翻去試機,play到先至買,就一定冇問題。:lol

原文章由 nz 於 07-8-2 16:02 發表
係咼,10蚊隻壓縮碟幾佰蚊的機睇唔睇到呀?

大宅

畀面勳章

唔好意思,請問邊度有飛利浦-$433?我在鐳射見到$590同埋$490?請指教

原文章由 nz 於 07-8-1 20:43 發表
原來大家用呢幾隻.:mrgreen: :mrgreen:

我check 過價錢.

飛利浦-$433
杰科 -$399
步步高-$399

我係殺機高手,依家心大心細唔知買邊部.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至