潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今買了2 個Anna Sui 唇彩匙扣,每個$160,有許多色,可以掛在手袋/電話.....,我左個藍色及鮮紅色,因我有vip有9折,買過$750有個大大個化妝袋送,幾靘,經過2 個不同區的counter都好多人試!
有時間去看看
:-P

大宅

thx!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀,我見到好靚,不過我無折
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

珊瑚宮

好媽媽勳章

thx~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks

男爵府

thx

大宅

原文章由 cheungmingwai 於 07-8-1 23:28 發表
我今買了2 個Anna Sui 唇彩匙扣,每個$160,有許多色,可以掛在手袋/電話.....,我左個藍色及鮮紅色,因我有vip有9折,買過$750有個大大個化妝袋送,幾靘,經過2 個不同區的counter都好多人試!
有時間去看看

多謝報料呀~~
尋日行過都唔記得瞄下添~~~>_<
但我反而想知果個pouch係咩款~~
我而家仲用緊之前橙色有條鍊果個~

男爵府

有無相睇呀!我想知係點樣架

大宅

我都好想睇

大宅

原文章由 cheungmingwai 於 2007/07/31 23:28 發表
有時間去看看

thank you 等我都去see see先!

子爵府

原文章由 cheungmingwai 於 07-8-1 23:28 發表
有時間去看看

請問的顏色多唔多"簡"呀~~~

子爵府

2024年龍年勳章

上佢個web-site 啦..有詳細資料...
http://www.anna-sui-cosmetics.com.hk/hkchi/

另得閒就玩埋佢個game '尋找女皇的鑽戒'..玩完有禮品換領卷 (保濕兩用粉餅)...

別墅

我都玩左,幾得意丫 ~:lol:

原文章由 MuiTse 於 07-8-2 17:02 發表
上佢個web-site 啦..有詳細資料...
http://www.anna-sui-cosmetics.com.hk/hkchi/

另得閒就玩埋佢個game '尋找女皇的鑽戒'..玩完有禮品換領卷 (保濕兩用粉餅)...

複式洋房

I will go to Mongkok Anna Sui counter cc ....Thx !!!

複式洋房

I bought two today, I don't use lips gloss but I like it's cute packing, which color is better I tried long time and hesitantfinally, I bought the color 601 and 301.

禁止訪問

大宅

I bought color 200

facess VIP can also enjoy 10% off at Anna Sui counter in TST Facess

首頁

尾頁

跳至