在職全職

跳至

首頁
34567...18

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有無屯門區全職媽咪入0黎傾0下

玩沙都ok
跟住去埋附近d公園玩滑梯
等佢"等"晒d沙先返屋企沖涼
我呢個星期都唔得閑
因為我細佬考試要同佢溫習
30or31號 下午大約2-4點
視乎個天氣而定
我有d掘沙工具+沙灘"席"
有冇人有興趣呀
唔洗怕悶了 肯定會好忙呀

大宅

mcdullyiu 寫道:
咁多位好,
我剛剛辭職,仲有一個月就是全職媽咪,
請多多指教!
我住置樂!

mcdullyiu,
咩你住置樂, 我住南浪呀, 好近

大宅

moonhome,

玩沙好呀! 去埋附近d公園玩滑梯 仲好!
30or31號 下午大約2-4點 我都ok
我都有d掘沙玩具, 我都可以幫手買玩具架

kitty-tko

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

Rion媽咪 寫道:
[quote]
mcdullyiu 寫道:
咁多位好,
我剛剛辭職,仲有一個月就是全職媽咪,
請多多指教!
我住置樂!

mcdullyiu,
咩你住置樂, 我住南浪呀, 好近 [/quote]

係呀,我知係住南浪呀!
你番左來了嗎?

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

hi all 媽咪:
我都係全職湊女呀 ,住屯門碼頭區,平時真係好悶,都係同個女去買下"送",去公園,

my little darling : tung tung 2yr6mth
Pig

大宅

我做o左全職媽媽都差不多四個月啦,有時都覺得幾辛苦,自己一個人照顧仔仔,又冇人幫(因為老公要返工,亞媽同老豆又住係九龍鬼咁遠,奶奶又煩到死),不過當你睇度佢一日一日長大,你就會咪辛苦都唔記得曬,你地話係咪呀,平時除o左照顧仔仔,大多數都係屋企,有時真係悶到嘔,你知啦,出街又要帶鬼死咁多o野,又重,又要咩住佢,真係好吃力,唔係悶到嘔都唔出街呀
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

別墅

hi all :
你地有聚會嗎?

rio:
你記得我嗎?上次真的多謝你?

oscarBB:
我住係新屯中架,你都係呀?我早上同阿女都成日去樓下個大公園玩
Pig

大宅

好媽媽勳章

hi,flyingpigpig,
以前係,而家搬左la,不過個公園好大,以前我都會帶阿仔去玩同放狗.

大宅

各位媽咪 & moonhome

不如this week 搵日平日, 出黎去蝴蝶灣beach 玩沙or去附近公園玩, 好嗎?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我9號唔得,那天係結婚紀念日
7,8,12,13號,下午2-4點 好唔好?(星期六日都冇所謂)
定邊日好呀?
唔知天氣情況點,成日變

大宅

hi,flyingpigpig,
我記得妳,係吾係幫妳買書,吾好客氣

hi,各位媽咪,
妳們約左幾時出來玩 我個仔都好喜歡玩遊樂埸玩

男爵府

Hello! 各位屯門區媽咪:
我囡囡今個星期去了屯門跟婆婆住,但婆婆剛打電話俾我,話阿女隻手指又紅又腫,唔知咩事?!! :-( 我好擔心,打算聽朝一早入屯門帶佢去睇醫生,佢平時睇開o既醫生都o係九龍,我先生又唔o係香港,聽日唔可以叫我老公車我地去睇醫生,所以想問下大家屯門區有無好o既兒科醫生介紹?最好近山景,因婆婆住山景,thank you very much!!

大宅

hi,pinky,
我個仔睇開新墟雅都商場g26室(地下,近裕記個個入口第一間),有個叫譚卓華醫生,我個仔睇開他都幾好(不過,個人意見 )我個仔睇這個醫生都幾夾,妳可以去試下這個醫生好吾好,希望幫到妳

電話:24596782

男爵府

環保接龍勳章

各位媽咪,你好,
我都好想參加.. 不過我怕曬.. 如果唔曬我去的。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

pinky 山景有間医生好好.叫陸有喜.个医生都幾好.好多人看.我家姐都話好.因為我和姐姐都是住山景.个间是兒科医生

男爵府

rio:
thank you so much!
我最後心急得滯上網serch到雅都譚卓華最近我,而且佢8:00am開門(好勤力!)!所以我帶左個女去睇佢,佢開左d止痕藥俾我個女食&擦,第二朝起身已開始消腫.........

yanki:
乜原來陸有喜係兒科醫生o黎gar? :-P我仲以為山景無兒科睇添!咁我以後可以多個choice,thanks!!

大宅

pinky,
吾好客氣

大宅

hi,大家好!!
我都係一個全職媽咪嚟嫁,住喺友愛.
平時都係買吓餸,行吓吉之島/新墟,上吓網咁囉
真係好鬼死悶嫁............ :-(
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

BK Milk勳章

HI, 你係咪係babyhk.com既lovelyan 呀?

男爵府

畀面勳章

lovelyanyan,

hi, 你好!! 我都你住友愛

karan :-P :-P
我家有兩隻小魔怪

首頁
34567...18

尾頁

跳至