懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2007 BB展期

第 15 屆 國 際 嬰 兒、兒 童 用 品 博 覽 暨 第 19 屆 全 港 嬰 兒 慈 善 馬 拉 松 爬 行 大 賽

日期及時間:
8月4日 (星期六) --- 10am - 8pm
8月5日 (星期日) --- 10am - 8pm
8月6日 (星期一) --- 10am - 7pm

地點:
灣仔香港會議展覽中心 - Hall 1

入場費:
$20 (成人), $15 (小童) 1米以下幼童免費

大會網頁:
http://www.eugenegroup.com.hk/expo/info.htm

雪印bb會newsletter比咗張$5現金劵 (P.3), 張coupon無寫到要出示會員証喎... 我都print多1張, 我諗到時比老公用架...

http://www.snowbrand.com.hk/baby/babyclub_newsletter34.pdf

如果仲未買齊BB野既話, 可以去吓... BB用品, 奶粉, 玩具, 尿片, 學習教材, 孕婦奶粉...多數都有折架...:-P 不過1號仔奶粉多數就無喇... 因為上年Kary仲係食1號仔問過丫嘛 最好準現金同咭, 因為用咭係有限額, 唔夠數要比CASH, 我上年就唔夠CASH, 攪到摷散銀搭夠...

大宅

你會邊日去?

洋房

知唔知幾時係爬行比賽呀? 我好想睇

大宅

wkma hi,
我諗住sat 11-12點到同Kary,老公去囉!!! 諗住朝早去少人D嘛... 因為有D人sat要返工, 會無咁迫人

原文章由 wkma 於 07-8-2 17:12 發表
你會邊日去?

大宅

我搵到BB展節目時間表條link, 你可以到時睇吓囉:-P

原文章由 dollybb 於 07-8-2 23:36 發表
知唔知幾時係爬行比賽呀? 我好想睇

男爵府

聽日就預產,但又冇咩動靜,都唔知去唔去好。

大宅

為了我們的地球 , 提提大家自備大大購物袋呵 !

大宅

請問有冇人知呢d bb展一年會有幾多次ga? 我而家先至有左2個月,唔想咁快買咁多野,會唔會幾個月後又有一次bb展呢? 係就到時先去買.

男爵府

一年一次架咋!

原文章由 mewmew2 於 07-8-3 14:24 發表
請問有冇人知呢d bb展一年會有幾多次ga? 我而家先至有左2個月,唔想咁快買咁多野,會唔會幾個月後又有一次bb展呢? 係就到時先去買.

大宅

會展就1年1次, 我覺得可以去睇吓, 因為好多產前/後D野買(BB用品, 奶粉, 玩具, 尿片, 學習教材, 孕婦奶粉...) 多數都有折架...價錢有D平過平時街買, 有D差唔多, 但係有贈品/試用裝送:-P, 咁可比多D唔同類型BB用, 試到啱為止... 你話係咪!!

如果未入BB會, 到時一次過入哂, 即場交資料有D仲有禮品送, 提一提你印定LABEL(母親名,住址,BB名,email,出世/預產期), 到時你貼係入場書仔交番比人, 唔使好似我上年咁罰抄自己資料n次, 仲要電話no, 最好到時先至寫比佢哋...

政府提倡母乳, 所以1號仔奶粉多數就無DISCOUNT喇... 因為上年Kary仲係食1號仔問過丫嘛

最好準充足現金同咭, 有D比錢時現金/咭(有限額)分開收架, 唔夠額要比CASH, 我上年就唔夠CASH, 攪到摷散銀搭夠...

另外, 而尖沙咀海港城1年2次(年中/底)賣BB特價(SANIOR, DISNEY, ELLE, WINNIE THE POON...)

原文章由 mewmew2 於 07-8-3 14:24 發表

大宅

今日蘋果有張免費入場既coupon送

原文章由 KaryLau 於 07-8-3 15:01 發表
會展就1年1次, 我覺得可以去睇吓, 因為好多產前/後D野買(BB用品, 奶粉, 玩具, 尿片, 學習教材, 孕婦奶粉...) 多數都有折架...價錢有D平過平時街買, 有D差唔多, 但係有贈品/試用裝送:-P, 咁可比多D唔同類型 ...

首頁

尾頁

跳至