跳至

首頁

尾頁

民房

BB夜晚咳得好犀利啊!又有好多痰,一到半夜就會咳醒點算好啊!!點樣可以幫BB咳出D痰來啊?見到BB甘好心痛!:-(
熙熙07/01/28出生4.2kg,50cm高

大宅

u have to bring ur kid to c the doctor asap.

otherwise, the virus will attrack the lung .

i have the similar experience and my kid had to take medicine for 2 weeks.

luckily, he has recovered.

good luck

洋房

原文章由 liangjiaxi 於 07-8-2 17:00 發表
BB夜晚咳得好犀利啊!又有好多痰,一到半夜就會咳醒點算好啊!!點樣可以幫BB咳出D痰來啊?見到BB甘好心痛!:-(

安全d睇醫生啦!

大宅

我知有化痰素 , 可咳出痰 , 但唔知啱唔啱 BB ,
都係睇醫生好啦 :-|

複式洋房

原文章由 liangjiaxi 於 07-8-2 17:00 發表

快D帶BB去睇醫生喇!!!

民房

去T咗醫生,BB已經好番好多啦!!

複式洋房

原文章由 liangjiaxi 於 07-8-4 15:22 發表
去T咗醫生,BB已經好番好多啦!!

咁咪好囉 !!我個B仔都係有咳咳,小小感冒,發燒同埋個口仔感染到真菌,睇咗4次醫生 ,食咗成個星期藥,而家好咗好多,但係口仔D真菌仲未好得晒 ,希望B仔快D好噃喇!擔心死我喇!!

民房

原文章由 annkay 於 07-8-4 16:57 發表

咁咪好囉 !!我個B仔都係有咳咳,小小感冒,發燒同埋個口仔感染到真菌,睇咗4次醫生 ,食咗成個星期藥,而家好咗好多,但係口仔D真菌仲未好得晒 ,希望B仔快D好噃喇!擔心死我 ...

BB会好快好返嘎!!

複式洋房

my baby also coughed pretty badly the last week, so we took her to see the doctor, and diagnoised with penuomia. ended up spending four days at the hospital.

GO SEE A DOCTOR

首頁

尾頁

跳至