在職全職

跳至

男爵府

陪月一星期返3日6-7鐘,$6000元,只負責買餸燉野,預備當日和明日既媽媽餸菜,和幫bb沖涼..合理嗎?你地會比幾多錢呢?
因我本身已有工人,開支都幾大呀!!

大宅

2019勳章

wa............,whydon't hire one more maid?

男爵府

共實我工人9月來的,本身有個鐘點既,咁工人到,鐘點就唔用啦,我驚工人唔識燉野比我食,咁咪請佢做陪月,其實我請佢陪月既時間係同佢現在返工既時間相同,我咁係唔係用返個舊價計錢比佢呢

洋房

原文章由 Doobi 於 07-8-5 17:50 發表
共實我工人9月來的,本身有個鐘點既,咁工人到,鐘點就唔用啦,我驚工人唔識燉野比我食,咁咪請佢做陪月,其實我請佢陪月既時間係同佢現在返工既時間相同,我咁係唔係用返個舊價計錢比佢呢

hi Doobi

好似貴咗d!妳可以再找多幾間介紹中心,妳可以試吓問(勵志中心,電話:29978859)睇吓幫唔幫到妳.不過坐月期間不食雪過夜d餸.最好日日食新鮮.妳住???區,睇吓有無朋友幫到妳.

洋房

hi Doobi

好似貴咗d!妳可以再找多幾間介紹中心,妳可以試吓問(勵志中心,電話:29978859)睇吓幫唔幫到妳.不過坐月期間不食雪過夜d餸.最好日日食新鮮.妳住???區,睇吓有無朋友幫到妳.

大宅

原文章由 Doobi 於 07-8-2 17:05 發表
陪月一星期返3日6-7鐘,$6000元,只負責買餸燉野,預備當日和明日既媽媽餸菜,和幫bb沖涼..合理嗎?你地會比幾多錢呢?
因我本身已有工人,開支都幾大呀!!

有d貴,我朋友請一個本地人湊,返星期1-五,早上8:00-晚上8:00都是5000元,我亦睇過有d陪月一個月都是8000-9000元(是足一個月)

伯爵府

咁貴架?有冇唸過再搵第二個呀!

民房

甘貴嫁:tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

多謝你們的意見 !!:idea:

因我本身既鐘點佢現在一星期返得2天,日後~生左,我打算叫佢返2,4,6... 5個鐘...咁囉.我驚搵出面這些唔熟又唔係咁好..我住大埔,點算好???? :-(

子爵府

原文章由 Doobi 於 07-8-13 19:30 發表
多謝你們的意見 !!:idea:

因我本身既鐘點佢現在一星期返得2天,日後~生左,我打算叫佢返2,4,6... 5個鐘...咁囉.我驚搵出面這些唔熟又唔係咁好..我住大埔,點算好???? :-(

鐘點又未必可以同陪月相比, 陪月專業好多嫁.

跳至