跳至

首頁

尾頁

大宅

E...原本唔只我一個收唔倒 refund 呀
請各位認識babyjason既媽咪, 可唔可以幫手通知下佢, 我地等緊佢既reply呀!

原文章由 terecyy 於 07-10-17 21:34 發表
babyjason:
唔好意思!我想問你幾時可過番數比我,上次我入左$86給你,但最後因來不及pm你,結果無訂到貨。你應承過番數給我,但為何遲遲未有?請盡快pm我或打我手提,謝謝!! ...

男爵府

我已經聯絡到babyjason,call咗佢好多次,佢一時話會遲d過數,一時又話過咗數,但無收條,而我又真係收唔到,咁跟住佢又話會再過數,然後又係無咗影,我今日會再call佢,睇下佢係咪存心想唔回水.
就算係唔係有心都好,唔主動聯絡人回水,當無事發生過一樣,都係唔負責任的表現!!

男爵府

千辛萬苦,左追右追,今日終於收到數啦!

大宅

原文章由 ericter 於 07/10/22 10:31 AM 發表
千辛萬苦,左追右追,今日終於收到數啦!

Dear Ericter,

can u plz PM babyjason's contact no. to me?
till now i still hvnt receive the shoes & the refund...
MANY THANKS!!!

Regards,
Sammy

大宅

!乜原來有咁多媽咪無收到退款?
初以為少少錢,賴賴閒無成日追,現在唔得了,不可縱容!!
原文章由 wansammylothian 於 07-10-22 19:25 發表

Dear Ericter,

can u plz PM babyjason's contact no. to me?
till now i still hvnt receive the shoes & the refund...
MANY THANKS!!!

Regards,
Sammy
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

首頁

尾頁

跳至