自由講場

跳至

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

懷有第2胎的妙芝說:「若真的日賺100萬便開心了,因我預計養兩個小朋友最少花

逾千萬元,單是司機、工人、保母,每月便要花費數萬元,一年便要70至80萬元,所以我大

別墅

原文章由 awah112 於 07-8-2 17:40 發表
懷有第2胎的妙芝說:「若真的日賺100萬便開心了,因我預計養兩個小朋友最少花

逾千萬元,單是司機、工人、保母,每月便要花費數萬元,一年便要70至80萬元,所以我大

禁止訪問

公爵府

我同老公人工加埋都無年薪80萬...

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

人地大把錢就緊係大把錢洗啦,我地.....:-( :-( :-( :-( :-( :-(
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

唔好怪我用既字眼苛刻, 有錢人, 養隻狗都貴過養一個人啦. 佢養仔年花80萬唔出奇. 不過, 佢一定會為左keep住咁高尚的生活而好努力去搵錢. 果種壓力又係另一回事, 所以話, 知足者, 貧亦樂

原文章由 jojoplanet 於 07-8-2 17:48 發表
我同老公人工加埋都無年薪80萬...

大宅

原文章由 moonychan 於 07-8-2 17:52 發表
唔好怪我用既字眼苛刻, 有錢人, 養隻狗都貴過養一個人啦. 佢養仔年花80萬唔出奇. 不過, 佢一定會為左keep住咁高尚的生活而好努力去搵錢. 果種壓力又係另一回事, 所以話, 知足者, 貧亦樂

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 moonychan 於 07-8-2 17:52 發表

讚成,我好窮,但我好快樂(一家人齊齊正正、健健康康

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

好同意.....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

錯,係幾年都無80萬,我話我咋吓

原文章由 ansonbbma 於 07-8-2 19:49 發表

男爵府

好心佢啦,又不是甚麼大富貴,賴巴弊:tongue:

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

agree

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無所謂啦, 相信徐子淇一星期育嬰都唔止呢個數啦.

幸唔幸福, 錢都只係其中一個因素姐.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

有錢又好, 無錢又好, 我相信大家都會將自己覺得最好比小朋友

大宅

原文章由 Japenese 於 07-8-2 21:05 發表
好心佢啦,又不是甚麼大富貴,賴巴弊:tongue:

我都係咁話唔該佢慳d啦:tongue:

[ 本文章最後由 billysim 於 07-8-2 22:48 編輯 ]

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢個仔真好命。

大宅

agree ar~

跳至
熱門主題