自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Toshiba LCD TV(員工優惠, 行貨, 原廠一年保養)
產品資料
http://www.toshiba.com.hk/tc/hksar/products_subcat.asp?PointId=38

想買就請pm model no.(eg. 37WL66E, 26WL66ES, 32WL66ES) 比我, 我幫你問價錢, thanks!

大宅

請勿當我是SALEMAN, 我不知道每款MODEL的呎吋, 款式及功能的, 只是可用員工價代購, 送貨保養由東芝原廠提供的, 有興趣請PM想要MODEL, 我再幫你CHECK有無貨, THANKS!

大宅

我渣車經過葵芳工廠大廈果邊果陣,見有BANNER寫住"東芝開倉"喎~

原文章由 chubb2004 於 07-8-3 14:15 發表
請勿當我是SALEMAN, 我不知道每款MODEL的呎吋, 款式及功能的, 只是可用員工價代購, 送貨保養由東芝原廠提供的, 有興趣請PM想要MODEL, 我再幫你CHECK有無貨, THANKS!

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 CeciLeung 於 07-8-3 14:33 發表
我渣車經過葵芳工廠大廈果邊果陣,見有BANNER寫住"東芝開倉"喎~

有無地址呀!我想親身去睇下.

別墅

Toshiba LCD TV(員工優惠, 行貨, 原廠一年保養)

pls check pm

原文章由 chubb2004 於 07-8-2 17:42 發表
產品資料
http://www.toshiba.com.hk/tc/hksar/products_subcat.asp?PointId=38

想買就請pm model no.(eg. 37WL66E, 26WL66ES, 32WL66ES) 比我, 我幫你問價 ...

大宅

原文章由 CeciLeung 於 07-8-3 14:33 發表

這是東芝給我公司的優惠, 我不是東芝員工, 你唔係覺得我呃你??????

我只是報料, 不是售賣!!!!!!!!

複式洋房

請報價,thank you
[email protected]

首頁

尾頁

跳至