夫婦情感

跳至

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實我同自己阿媽關係都幾好架:-P , 但可能我奶奶比較後生, 可以一齊去街一齊玩 同埋有好多野都可以傾到, 感情比自己媽媽仲要更好tim 有時覺得鍾意奶奶仲多過自己阿媽tim呀?-( 係唔係唔係咁好呢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

2019勳章

嘩~~~~你唔好係到晒命bor (講少咋 )
你係未同99住?你同佢玩?打機?係未好係朋友咁呢,你要好好珍惜你同99既關係

大宅

哈哈~我都係呀..
中意自己99多~~自己亞媽(得45歲)好似冇佢咁吹得水..
我99今年都57歲架喇~但係仲好玩得,個outlook好後生..
我有時覺得佢對我仲好過我老公..本來我都冇打算同佢個仔簽紙註冊..都係佢勸到我..佢話自己永遠幫女人喎!!

之前未有bb果陣一齊煲煙吹水講男人..而家到我有左bb,佢仲出去shopping買d大肚衫褲俾我..我亞媽邊有做d咁既野丫!!

遲d佢仲會辭工留返係屋企煲soup我飲tim!仲約我去玩,唱k打牌乜都有~

複式洋房

原文章由 quzi 於 07-8-2 18:20 發表
哈哈~我都係呀..
中意自己99多~~自己亞媽(得45歲)好似冇佢咁吹得水..
我99今年都57歲架喇~但係仲好玩得,個outlook好後生..
我有時覺得佢對我仲好過我老公..本來我都冇打算同佢個仔簽紙註冊..都係佢勸到我..佢 ...

咁咪好囉,真係要好好珍惜呀,呢d可能真係要人夾人架~

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我都係同99相處好d,因為自己媽咪比較固執野蠻
但其實佢地都係50+,,,但相差好遠:cry:
99份人就大癲大肺,好開朗
同媽咪反而無乜計傾...所以我會好好珍惜

跳至
熱門主題