夫婦情感

跳至

大宅

~~~講講你老公令妳最動心或开心的一句説话.~~~

男爵府

咪係我老豆過身時,佢同我講.....你放心la,我以後會好好咁照顧你,對你好好
係嗰刻係好感動,但係佢講就講得好好la,做就有點兒困難囉,成日都要我勞氣,又成日激我 正c6
原文章由 620729 於 07-8-2 18:14 發表
~~~講講你老公令妳最動心或开心的一句説话.~~~

子爵府

la^^lum''~:loveliness: :loveliness:

等待驗證會員

點解我老公冇講一D令我動心o既話:-(

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

真係僅此一句 >>>>剖腹生完囡由手術室推出來時, 佢口震震摸住我個頭說: 無事啦, 無事啦~~

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

My husband said: "The best thing you have done to me is giving a birth of our daughter..."

Should I feel sweet or sad...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

agree
原文章由 EVA222 於 07-8-3 12:23 發表

講乜都無用,行動最實際,又唔係十八廿二,講得出但又做唔到會好失望,可能我實際不嬲唔受哄.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

哈哈哈, 同我好似喎:loveliness:

原文章由 溫柔 於 07-8-2 19:32 發表
咪係我老豆過身時,佢同我講.....你放心la,我以後會好好咁照顧你,對你好好
係嗰刻係好感動,但係佢講就講得好好la,做就有點兒困難囉,成日都要我勞氣,又成日激我 正c6
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我記性唔好, 唔太記得...

行動最實際, 特別有小b之後, 佢成日話: 等我meet個橙你食先 <---算唔算 ?

大宅

唔係講,係寫架喎~
結婚周年送左紮花比我,上面張咭寫上:好多謝你帶左彤彤(我地既囡囡)來我地屋企,我真係好開心,錫晒你老婆!
唔知點解,我睇完後好感動~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

結婚宣世個時囉~~但而家就............
[img][/img][img align=left

大宅

我同c6仲係朋友果時c6講過一句我覺得好感動既野 :[joey你之前既男朋友唔識珍惜你,不如你做我女朋友比個機會我照顧你 ] 從此佢就一直咁愛錫我喇~我好開心嫁左比一個原來一直係身邊咁重視我既人呀~
兩個寶貝囡~ 每日更新blog~

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

大宅

任你"look"囉。。。。。hahaha講笑咋﹐咪結婚宣誓過陣﹐同緊急開刀生BB前話:"無事o架﹐我會陪住你!"需然我唔驚﹐但都好感動

子爵府

就係月頭講"老婆, 嗱, 家用",

月中又再次" 老婆, 嗱, 家用",

原來佢唔記得已比左家用,

不過我好誠實既,

唔會要多佢,

所以佢成日想我係度讚佢咁闊佬, 比咁多家用,

其實佢想自己讚自己,

不過都好感動, 起碼對自己家人好到.......不得了!!

有錢大家駛.

別墅

生完仔仔瞓o係產房1日1夜後, 老公第1眼見到我的第1句就係"生1個夠la, 唔好生第2個"加上極度擔心嘅表情就最令我感動.

侯爵府

因生bb時,產房裝修,佢入唔到來陪產,打咗2次tel去我手提留言,
第1個留言:"老婆,我到咗la,喺出面等你同bb出嚟,唔使驚ga,我愛你ar"
第2個留言:"老婆,我好掛住你ar,我聽到你喺度嗌ar,我心好痛ar"

諗番都覺好sweet
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

別墅

記得在拍拖第二年的情人節, 收到當時男友(現在老公)的花, 咭上寫著"愛你一世" , 令我突然間有 "我找到了"的感覺.
因為性格含蓄的他, 從來都無對過我講這些甜言蜜語, 令我感到他對我的誠意和認真, 原本對他沒有太大感覺的我, 漸漸地感受到他對我的誠意及越來越愛他, 並於一年後與他結了婚.:loveliness:
珍惜眼前人

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

生完bb冇耐..有一日佢臨返工前望左個仔好耐..之後同我講多謝你,生左個咁得意既仔比我..仲鍚左個一啖,咁就出門口..諗返起,,呢句最sweet......我諗唔會再聽到呢d咁既野lu

公爵府

我老公講左好多亦做左好多野都令我好感動架...但最近我同屋企人d關係好差我好唔開心...佢就同我講..."唔好傷心啦...有我同個囝錫你向你身邊咪已經夠lor"...我真係好感動架 :-(

跳至
熱門主題