心聲留言

跳至

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇人追開 CSI ?
ATV World or AXN?

尋晚諗住睇吓 鬍鬚佬点樣救 sara, 点知原來要等下一個season 先做"下集"....

尋晚開始做新一輯"側頭" ( CSI Miami )

[ 本文章最後由 CML2006 於 07-8-3 11:44 編輯 ]

洋房

原文章由 CML2006 於 07-8-2 19:20 發表
有冇人追開 CSI ?
ATV World or AXN?

尋晚諗住睇吓 鬍鬚佬点樣救 sara, 点知原來要等下一個season 先做"下集"....

尋晚開始做新一輯"側頭" ( CSI Miami )

我淨係追 csi , 無追 csi miami & new york (backup 左但還未睇), 你睇緊那個係唔係 season 7 ?

[ 本文章最後由 msling 於 07-8-2 19:53 編輯 ]

翡翠宮

我反而剩睇 CSI Miami 同 NY, 個人係勁鍾意 NY 架, 岩岩
先煲完 Miami season 3, 家陣等陣 season 4 .......

原文章由 msling 於 07-8-2 19:47 發表
我淨係追 csi , 無追 csi miami & new york (backup 左但還未睇)

侯爵府

yes, 係 season 7, 喺AXN 啱啱播完, 要等 seaon 8。

原文章由 msling 於 07-8-2 19:47 發表

我淨係追 csi , 無追 csi miami & new york (backup 左但還未睇), 你睇緊那個係唔係 season 7 ?

侯爵府

其實我 3 套都有追...

CSI Miami:
我阿媽最鍾意睇, 但佢成日問點解"側頭"淨任係点人做, 但自己唔駛做。

CSI NY:
最鍾意個"阿頭", 個樣 cool cool 哋 但又好體貼, 由 " Forest Gum " 開始已經 likie 佢, 雖然唔算靚仔。

CSI ( Las Vegas ):
鬍鬚佬係我家姐嘅偶像, Season 7 好好睇, 講連環殺手...

我多數喺AXN睇, 因

侯爵府

有冇人追開 CSI ( 滅罪鑑證科 ) ?

......

我多數喺AXN睇, because every sunday 都会一次過連續播晒 3 套 CSI ( Las Vegas / Miami / NY )

[ 本文章最後由 CML2006 於 07-8-3 11:43 編輯 ]

翡翠宮

我又係好好好好鬼鍾意佢架, 我又係由forest gum開始
鍾意佢架, 因為佢所以我係勁鍾意 CSI NY 架 .....

咁你有冇睇到果套 "贖金風暴" 呀 ?? 都冇佢份架 .....

原文章由 CML2006 於 07-8-3 11:32 發表
CSI NY:
最鍾意個"阿頭", 個樣 cool cool 哋 但又好體貼, 由 " Forest Gum " 開始已經 likie 佢, 雖然唔算靚仔。

翡翠宮

AXN 係咩黎架 ????

點樣連續播法呀 ??? 輪住各做一集定成套做哂架 ???

原文章由 CML2006 於 07-8-3 11:37 發表
我多數喺AXN睇, because every sunday 都会一次過連續播晒 3 套 CSI ( Las Vegas / Miami / NY )

侯爵府

有呀, 做大奸角, rite?
( 有冇睇 "阿波羅 13 " ? 佢飾演 科學家 )

咁你有冇睇到果套 "贖金風暴" 呀 ?? 都冇佢份架 .....

quote]原文章由 楊桃 於 07-8-3 12:51 發表
我又係好好好好鬼鍾意佢架, 我又係由forest gum開始
鍾意佢架, 因為佢所以我係勁鍾意 CSI NY 架 .....

[/quote]

男爵府

我都係用axn睇,新一輯阿側頭佬細佬咁就c鬼咗:cry:
佢同弟婦d感情線,睇怕可以發展啦:mrgreen:
原文章由 CML2006 於 07-8-3 11:32 發表
其實我 3 套都有追...

CSI Miami:
我阿媽最鍾意睇, 但佢成日問點解"側頭"淨任係点人做, 但自己唔駛做。

CSI NY:
最鍾意個"阿頭", 個樣 cool cool 哋 但又好體貼, 由 " Forest Gum " 開始已 ...

侯爵府

AXN 係一收費TV channel, 喺 Cable TV , Now TV, 或 HKBN 嘅 broadband TV 都有得睇 ( 我係睇now嘅), AXN d 節目好啱我睇。

目前 AXN 逢monday 会播 1 集 CSI NY, & wednesday 播 1 集 CSI Miami + 1 集 CSI ( Las Vegas ), 然後喺 sunday 連續 3 hours 重播嗰 3 套 CSI、 所以即使miss 咗 weekday 嗰集, 我都可以 sunday 睇翻。

原文章由 楊桃 於 07-8-3 12:52 發表

男爵府

係now同i-cable都有o架
三個鐘頭三集,LV/NY/MIAMI

侯爵府

"側頭" 啱啱先死咗老婆…. 况且當年个女人揀咗細佬, 唔揀大佬, 所謂 好馬不吃回頭草, 希望個編劇 俾過第二個女人佢啦…

原文章由 cheerio 於 07-8-3 13:19 發表
係now同i-cable都有o架
三個鐘頭三集,LV/NY/MIAMI

翡翠宮

我係佢粉絲黎架嘛, 點會冇睇喎 .......

原文章由 CML2006 於 07-8-3 13:01 發表
( 有冇睇 "阿波羅 13 " ? 佢飾演 科學家 )

翡翠宮

我覺得佢同亞弟婦襯啲架, 話時話喎, 亞弟婦都幾索
架喎 ........

原文章由 cheerio 於 07-8-3 13:16 發表
我都係用axn睇,新一輯阿側頭佬細佬咁就c鬼咗:cry:
佢同弟婦d感情線,睇怕可以發展啦:mrgreen:

翡翠宮

之前咪俾左個好中國女人樣既俾佢囉, 我反而幾想佢同
kelly有感情線喎 ........

原文章由 CML2006 於 07-8-3 14:31 發表
"側頭" 啱啱先死咗老婆…. 况且當年个女人揀咗細佬, 唔揀大佬, 所謂 好馬不吃回頭草, 希望個編劇 俾過第二個女人佢啦…

子爵府

好媽媽勳章

我都有追開 :mrgreen: 好好睇

子爵府

好媽媽勳章

有線其中一個台 :lol

翡翠宮

我屋企冇裝有線呀, 得 now ......

原文章由 magee009 於 07-8-5 17:59 發表
有線其中一個台 :lol

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 楊桃 於 07-8-5 18:53 發表
我屋企冇裝有線呀, 得 now ......

最緊要有得睇

跳至
熱門主題