自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唉~~比老公話左幾句,有d唔開心,自己好似好蠢咁
事原係bk到填左d問卷,話會有人聯絡試護膚品就有禮卷
咁我諗住老公放假,又行開果間公司附近,咁我未答應lo
上到去,首先填少少資料,之後就試喇,試完之後,佢就攞我之前填果張form(有幾張紙),佢係其中一張紙到寫低我用後有咩感覺,
好唔好,應值幾多錢咁,好喇到最後,佢要我比十個人既電話no.佢,我當然唔比啦,佢話唔比就冇禮卷攞嫁,佢話要做晒佢地要求先可以有禮卷比我,咁我話冇fr,佢話:你比得幾多就幾多啦,當然我到最後冇比啦,我覺得真係唔可以因為張$50既禮卷而比我fr d電話no.其他人
佢重想sell我買野,但我話no la 我剛剛買左好多,之後佢話遲d用完會唔會幫佢買,我話可能啦,咁佢就好好禮貌咁話,我遲d找你呀!
我之不過諗住行開附近先會去,如果唔係我都未必去試,點知搞左成個鐘,乜都冇,老公有d"興",但佢見我有d唔開心都氹番下我
好彩冇比人欺騙金錢咋,不過浪費左我成個鐘(之前佢話15~30分鐘就ok),now乜都冇,
成個鐘留番來同仔仔好過lo
唉~~下次都係要小心d lo:cry:

[ 本文章最後由 小麵麵 於 07-8-2 22:46 編輯 ]

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我之前見bk有人出post話試護膏品有$50惠康coupon, 之後我fill左d info去, 佢都有打俾我約我去佐敦佢地office做試用, 我岩岩果日唔得閒, 佢就約我第2日, 我諗諗下都係冇去, 我去之前要放個女係我mami度, 車費已經$13, 之後再由我mami度去佐敦又要$15, 來回車費都蝕埋, 加上去人地office都唔知會唔會迫我買野, 所以我就冇去啦, 估唔到原來真係果d想借試用為名, "坤"人買野為實既公司呀, 仲要迫人出賣朋友既info, 正賤精:tongue:

伯爵府

原文章由 anita_yps 於 07-8-2 21:55 發表
我之前見bk有人出post話試護膏品有$50惠康coupon, 之後我fill左d info去, 佢都有打俾我約我去佐敦佢地office做試用, 我岩岩果日唔得閒, 佢就約我第2日, 我諗諗下都係冇去, 我去之前要放個女係我mami度, 車費已經 ...

成日響BK見到有post話,試完xx產品有超級市場禮卷$50, 係唔係呢D呀?

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我去左呀。個間是一間美國傳銷公司, 一邊試護膚品時, 個staff一邊問我家庭狀況,例如結婚未, 有冇仔女, 從而為你介紹不同產品。做完測試後,個staff都有叫我買野, 包括護膚品和健康食品。又要我填問卷, 其中一項是填寫10位親友聯絡資料, 如果唔填, 便不會獲得現金券。我當然不會出賣朋友。最後, 我沒有購物, 她亦沒有強迫我。經過一個多小時, 我終於取得現金券。:mrgreen:

原文章由 dabbycheung 於 07-8-3 08:52 發表

成日響BK見到有post話,試完xx產品有超級市場禮卷$50, 係唔係呢D呀?

:wave: :wave: :wave:

公爵府

親子王國15週年勳章

可唔可以講埋咩公司呀

原文章由 sisicat 於 07-8-3 09:18 發表
我去左呀。個間是一間美國傳銷公司, 一邊試護膚品時, 個staff一邊問我家庭狀況,例如結婚未, 有冇仔女, 從而為你介紹不同產品。做完測試後,個staff都有叫我買野, 包括護膚品和健康食品。又要我填問卷, 其中一項是 ...

男爵府

原文章由 sisicat 於 07-8-3 09:18 發表
我去左呀。個間是一間美國傳銷公司, 一邊試護膚品時, 個staff一邊問我家庭狀況,例如結婚未, 有冇仔女, 從而為你介紹不同產品。做完測試後,個staff都有叫我買野, 包括護膚品和健康食品。又要我填問卷, 其中一項是 ...

點解你攞到現金卷?
thank!

子爵府

你講佐敦.我估係康保萊啦......
我唔係太鐘意呢間公司.佢地賣野的手法好有問題...

首頁

尾頁

跳至