想生BB

跳至

複式洋房

明天第一次去仁安見毛醫生,好緊張..,通常做 iui的程序如何..

如做 iui 應該何時放假最好及醫生會否寫紙假紙

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

妳做咗檢查未咖? 如果未, 我諗毛醫生會睇吓物嘢問題先, 如果做咗, 記得囉晒d報告比醫生睇.
如果決定咗做iui, 咁便會開始食藥&/or打針, 做iui同覆診都係兩三個鐘左右(連waiting time),唔洗請假, 如果妳要, 我諗醫生都會寫假比妳.
唔好意思, 我唔係喺仁安毛醫生做iui, 但我諗都係大約相同.
我係睇董醫生, 覆診喺診所, 做iui喺仁安.
希望幫到妳啦.

原文章由 CADNY2007 於 07-8-2 19:46 發表
明天第一次去仁安見毛醫生,好緊張..,通常做 iui的程序如何..

如做 iui 應該何時放假最好及醫生會否寫紙假紙

複式洋房

原文章由 高齡產婦 於 07-8-2 22:07 發表
妳做咗檢查未咖? 如果未, 我諗毛醫生會睇吓物嘢問題先, 如果做咗, 記得囉晒d報告比醫生睇.
如果決定咗做iui, 咁便會開始食藥&/or打針, 做iui同覆診都係兩三個鐘左右(連waiting ...

Hi 高齡產婦
我只做左照輸卵管,無問題,但其他沒有做..

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

CADNY2007,
咁有可能會叫妳老公驗精, 同妳DAY2 OR 3驗血.

原文章由 CADNY2007 於 07-8-2 22:26 發表

Hi 高齡產婦

大宅

原文章由 CADNY2007 於 07-8-2 22:26 發表

Hi 高齡產婦

Doctor may request to check your hormones on Day2, and normally do ultrasound during the same day. Don't feel embarrassed, it is quite usual to do u/s during M period. Of course doctor shall ask your hubby to check his sperm.

跳至