論盡家傭

跳至

民房

我剛在上個月炒左個衰賓,佢係我屋企做左3個月一直表現不好!又講大話,又唔識煮飯,我個女又唔跟佢,每日都打十多個電話問我問題。叫佢做個D佢次次都(係永遠)都唔記得做。只係次次都講 Sorry madam . I promised not happen again.........叫佢千祈唔好做的就一定(係一定做).由於我個女由細到大都係返99到食飯,所以初期都叫佢同我個女一齊返99度食飯(係好似去酒樓食飯個隻-食完就帶我個女走)反正我99一定自己煮飯的。但不夠一個月我以經決定[]佢走,後尾更叫佢唔好上我99度食飯,因我99又唔想見到佢,又唔想煮飯比佢食,所以後尾我叫佢帶完我個女返99度後係我屋企自己煮飯食,(由於工作關係-我都不回家食飯的),唉!有一日我早左返到屋企,見到佢真可憐,只用個煲水煮白飯加清菜 boil egg。(我有買-…係…係我買 Tomoto, chicken wing, 豬扒、瘦肉比佢煮,成三十歲已婚女性,唉!唔知佢係唔識煮定唔願煮,果時想等個女放暑假先叫佢走,因為我都唔想99走來走去帶我個女返學。佢可能
feel 到我
like 佢,所以成日講好聽說話,希望我一直用佢。唉!佢隻衰野仲次次放假都著到一 bird 咁。 Full make up 及背心超短裙。 Finally, 我係上月炒佢同比多一個月+機票大假叫佢立即走。點知走左一個月收到入境處要告我,話我叫佢去工作地方以外工作。唉!真黑,而家仲要去落口供。好煩呀!:cry: :-(
剛剛 check 屋企個 voice message,有追數公司仲追佢錢添…每個月要還7百幾。咁佢借左幾多呀!

[ 本文章最後由 samma1999 於 07-8-2 21:24 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章

民房

剛剛 check 屋企個 voice message,有追數公司仲追佢錢添…每個月要還7百幾。咁佢借左幾多呀!

大宅

嘩!!個工人真係好唔點喎!!長痛好過短痛,你炒左佢係全對,幾個月已經如此,再耐d後果不堪設想

大宅

sorry!!!係長痛不如短痛?-(

跳至