自由講場

跳至

別墅

我好想打下麻雀,平時見人打麻雀,但打得好大,沒有人肯打...自己又唔識,好想試下搵d人打下...

以前我都成日唱k,不過現在已經好少去啦,d新歌又唔識,好out呀...

大宅

hihihi

原文章由 kcmei 於 07-8-2 20:53 發表
我好想打下麻雀,平時見人打麻雀,但打得好大,沒有人肯打...自己又唔識,好想試下搵d人打下...

以前我都成日唱k,不過現在已經好少去啦,d新歌又唔識,好out呀...

你住邊區呀.我地晚晚有得打.有大有細打嫁.你得行下次預埋你呀

男爵府

咁啱呀! 兩樣都會做.....d歌太新唔識唱,打牌1個月都有打2-3次.

我鐘意打牌可以同d人吹下水都不知幾好呀!
而家個個都掛住湊b,很少打.....

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我好想唱k,真係好耐好耐無唱過,可能己經唱到走晒音

別墅

好呀...不過我真係唔識...身邊d人個個都打,而且一有4個人就開枱,我就在旁邊看下...我自己都好悶,不過,他們打好大,對於我呢個初哥就:tongue: :tongue:
原文章由 靚靚教主 於 07-8-2 20:57 發表

你住邊區呀.我地晚晚有得打.有大有細打嫁.你得行下次預埋你呀

別墅

me too...
好似而家去到唱k,d新歌及新人完全不識,以前都不知幾like唱,現在...只可以唱下d舊歌(起碼1年前作品),好無引....:loveliness:
原文章由 119823620 於 07-8-2 21:01 發表
咁啱呀! 兩樣都會做.....d歌太新唔識唱,打牌1個月都有打2-3次.

我鐘意打牌可以同d人吹下水都不知幾好呀!
而家個個都掛住湊b,很少打.....

珊瑚宮

原文章由 kcmei 於 07-8-2 20:53 發表

我反而好想可以訓到24小時呀,
好耐未試過舒服咁訓一晚啦

大宅

原文章由 pigpig 於 07-8-2 21:05 發表
我好想唱k,真係好耐好耐無唱過,可能己經唱到走晒音

我以前做女時, 一星期唱足4晚架 (好鬼大癮), 但宜家就好少唱咯, 上兩個星期, 自己一個人去唱k, 但d歌太新, 唔係好識唱! 呀! 不如我地組織一隊 <師拉兵團> 去唱呀!?

男爵府

有左小朋友就係會架????

而家d歌追唔都,通常唱親果d都係joey,因係街成日播....容易學

原文章由 kcmei 於 07-8-2 21:08 發表
me too...
好似而家去到唱k,d新歌及新人完全不識,以前都不知幾like唱,現在...只可以唱下d舊歌(起碼1年前作品),好無引....:loveliness:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 JennyKwok 於 07-8-2 21:31 發表

我以前做女時, 一星期唱足4晚架 (好鬼大癮), 但宜家就好少唱咯, 上兩個星期, 自己一個人去唱k, 但d歌太新, 唔係好識唱! 呀! 不如我地組織一隊 去唱呀!?

幾時呀 我又要唱

男爵府

2019勳章

我地都有上網搵人打麻雀架...

你可以去另一個topic度睇...
叫做我想找人打麻雀...

hehe

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 JennyKwok 於 07-8-2 21:31 發表

我以前做女時, 一星期唱足4晚架 (好鬼大癮), 但宜家就好少唱咯, 上兩個星期, 自己一個人去唱k, 但d歌太新, 唔係好識唱! 呀! 不如我地組織一隊 去唱呀!?

梗好啦!最衰無人幫我湊女啦!你自己一個去唱?好利害呀!

男爵府

2019新春慶豚圓

我都好中意sing K,仲帶埋小朋友一齊去

別墅

好呀...幾時呀..快D籌備下啦...不過,小朋友計唔計錢呢,如果計咪好唔抵。
你咁有雅致一個人去唱K,佩服!!佩服!!

珍珠宮

YES....咪就係呢個...

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1072520&extra=page%3D2&page=42

你住邊區?我地歡迎小朋友進場的!

佢地日頭都有局架!:lol

原文章由 媽媽可人 於 07-8-2 22:38 發表
我地都有上網搵人打麻雀架...

你可以去另一個topic度睇...
叫做我想找人打麻雀...

hehe
好好過每一天......

別墅

咁又係.... 不過現在都每晚訓得很少....個人又倦又燥,比我可以靜靜咁訓10個鐘都ok啦:lol:
原文章由 phoebelamlam 於 07-8-2 21:21 發表

我反而好想可以訓到24小時呀,
好耐未試過舒服咁訓一晚啦

大宅

原文章由 kcmei 於 07-8-3 17:17 發表
好呀...幾時呀..快D籌備下啦...不過,小朋友計唔計錢呢,如果計咪好唔抵。
你咁有雅致一個人去唱K,佩服!!佩服!!

因為我 <大癮>呀麻, 星期六得一個鐘頭lunch, 我都即興走去唱k, 原來早上十點幾開始去唱仲抵呀, $50一位連服務費包2杯無酒精成份既飲品及一份lunch, 2-3人去只可唱2個鐘頭; 如果我地組團去唱可以包間大房仲正呀!!

別墅

Hi JennyKwok,

咁你係唔係真係先,我第一個報名,不過,唔知有沒有人去呢,你返工係邊嫁...一個鐘一定唔夠我唱呀....起碼5個鐘啦!!!哈哈
原文章由 JennyKwok 於 07-8-3 22:57 發表

因為我 呀麻, 星期六得一個鐘頭lunch, 我都即興走去唱k, 原來早上十點幾開始去唱仲抵呀, $50一位連服務費包2杯無酒精成份既飲品及一份lunch, 2-3人去只可唱2個鐘頭; 如果我地組團去唱可以包間大房仲正呀!!

別墅

原文章由 kcmei 於 07-8-11 11:53 發表
Hi JennyKwok,

咁你係唔係真係先,我第一個報名,不過,唔知有沒有人去呢,你返工係邊嫁...一個鐘一定唔夠我唱呀....起碼5個鐘啦!!!哈哈

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

me too.
My Bb is 23 months!
She loves to sing too.

原文章由 法子 於 07-8-2 22:55 發表
我都好中意sing K,仲帶埋小朋友一齊去
[img align=right][/img]

跳至
熱門主題