家事百科

跳至

禁止訪問

水晶宮

2019新春慶豚圓

在九龍瀛展貿中心有一間賣夾萬的專門店,價錢由$1900起,有興趣,可以去看看。

Maria

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吉之島, 永安,祟光 都有, 注意要幾大size(如要放屋契可能要平放f4紙), 有冇需要防火. 如果要上牆或地面要唔要另外收費?
原文章由 yanyanbee 於 07-8-2 22:22 發表
我奶奶想買夾萬..…
但又唔知買邊隻牌子好…
有冇好介紹?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢度都有間, 有價錢, 但我未幫襯過, 但參考吓冇問題.
http://www.shinway.com/safe-main.htm

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

價錢depends on 質料 (防唔防火) & 產地 (e.g. USA & Koran 貴過 PRC)

睇下你點用...
我之前係吉之島買個唔防火o既, around $550
內有2層, 放得入F4 size 文件
因我我主要用黎防工人多o的, so 買唔防火
唔防火o的板會薄的, so 內籠會大o的

原文章由 clpapa 於 07-8-3 10:27 發表
吉之島, 永安,祟光 都有, 注意要幾大size(如要放屋契可能要平放f4紙), 有冇需要防火. 如果要上牆或地面要唔要另外收費?

禁止訪問

跳至