跳至

複式洋房

我仔仔,庭庭,10月3日,嚟緊10個月la
佢現在有18.5lb, 2支下門牙

別墅

我囡囡10月4日出世,同庭庭差一日
佢係廣華出世,依家10kg,有7隻牙

大宅

我朗朗10月3日QE出世, 依架應該20磅, 出左2隻牙.

大宅

我霖霖10月2日出世, 而家17磅, 出左4隻牙

複式洋房

我仔仔廷瑋都係10月3日出世 (浸會), 今日剛好10個月了!
19.8 lbs, 上下共有4顆牙!!!

原文章由 sallielai 於 07-8-2 22:47 發表
我仔仔,庭庭,10月3日,嚟緊10個月la
佢現在有18.5lb, 2支下門牙

[ 本文章最後由 twcheung 於 07-8-3 03:03 編輯 ]

大宅

hoiman97
謙謙都係10月4日係浸會出世。

twcheung
你係咪住係我隔離床呢?(window side),我住最尾間房,即近餵奶房。
原文章由 hoiman97 於 07-8-3 00:00 發表
我囡囡10月4日出世,同庭庭差一日
佢係廣華出世,依家10kg,有7隻牙

大宅

小b 10月5日 QE出世, 都係有2隻牙, 本來都有20磅, 上星期出玫瑰疹, 而家得番18磅

原文章由 basicjanny 於 07-8-3 01:10 發表
我朗朗10月3日QE出世, 依架應該20磅, 出左2隻牙.

禁止訪問

大宅

hi, all & jessiem,
我囡囡summy都係10月6號出世架!
佢出左四隻門牙la!

原文章由 jessiem 於 07-8-3 11:11 發表
我囡囡敏晴,10月6日出世,法國醫院,宜家18磅,出緊2隻下門牙

[quote]原文章由 sallielai 於 07-8-2 22:47 發表
我仔仔,庭庭,10月3日,

複式洋房

i did stay at room 505, bed no. 8, i forwarded some magazine to other people when leaving hospital. is that u??

twcheung

原文章由 hksandy_ma 於 07-8-3 09:45 發表
hoiman97
謙謙都係10月4日係浸會出世。

twcheung
你係咪住係我隔離床呢?(window side),我住最尾間房,即近餵奶房。

民房

我女都係03/10 浸會出世,
我記得個日好多bb出世
女女而家10個月
無牙

大宅

Oh, yes.....哈哈我地相應啦。

我仲記得你係之前嗰晚生,而我就入院,我仲要好夜仲係度check bb 心跳,而你就好倦。

原文章由 twcheung 於 07-8-3 12:43 發表
i did stay at room 505, bed no. 8, i forwarded some magazine to other people when leaving hospital. is that u??

twcheung

大宅

hi, 我囝囝峰峰都係10月2日係法國醫院出世,而家出左4隻牙,
仲有兩隻未出晒,7月初既時候出玫瑰疹,不停咁發高燒,入左醫院
幾曰,真係嚇死人.等bb大個d,大家約出來見下面啦.... 好唔好呀...

原文章由 [email protected]@ 於 07-8-3 01:50 發表
我霖霖10月2日出世, 而家17磅, 出左4隻牙

複式洋房

oh really?? that's great!!

Time goes fast, BB is already 10 months old... I'm still remeber how painful i was b4 delivery...:-( yr BB was delivered by c-section?? if yes, i think it was another painful....

But, now when seeing bb, it is worth!!

原文章由 hksandy_ma 於 07-8-3 12:48 發表
Oh, yes.....哈哈我地相應啦。

我仲記得你係之前嗰晚生,而我就入院,我仲要好夜仲係度check bb 心跳,而你就好倦。

民房

Hi! 我雯雯十月五日係法國醫院出世,現在19lbs,出了兩隻下門牙
Joanna

大宅

而家咩都唔記得lu。其實當其時,見到BB都已經無曬記憶啦,記得我第一次係玻璃窗見到佢時,我喊左出黎,真係好開心,但當時其實個傷口十分痛,但而家都已經唔記得有幾痛,痛既情度係點啦。
原文章由 twcheung 於 07-8-3 13:16 發表
oh really?? that's great!!

Time goes fast, BB is already 10 months old... I'm still remeber how painful i was b4 delivery...:-( yr BB was delivered by c-section?? if yes, i think it was anoth ...

大宅

豆豆10月6 QE出世wor...我地會唔會見過面呢? 我瞓 No.9 bed la.

原文章由 BarryMami 於 07-8-3 09:47 發表
小b 10月5日 QE出世, 都係有2隻牙, 本來都有20磅, 上星期出玫瑰疹, 而家得番18磅

大宅

可能見過 , 我 no. 7 wor, 入門口轉左

原文章由 matches 於 07-8-3 14:17 發表
豆豆10月6 QE出世wor...我地會唔會見過面呢? 我瞓 No.9 bed la.

禁止訪問

複式洋房

haha
竟然有媽媽同醫院又同房,真Q

回想起10個月前既今日
庭庭得個2.87kg=6.30lb人仔細細,
但不經不覺, 轉下眼既今日,佢已經有牙仔
識企識爬識叫daddy(但未識叫mami)haha
10個月前既痛現在都只是回憶lu

[ 本文章最後由 sallielai 於 07-8-4 12:08 編輯 ]

跳至