自由講場

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓

嘩!今期忽周隨書附送olay whitening mask 1塊,喺萬寧貨装要
$149.9五塊,平均要$29.98。而家十蚊雞(我喺eleven買9蚊咋!)就可以又白又八啦!超正!!
當然,以我花C奶嘅格又點會剩係買一本啦!我都掃咗半打(本來諗住買10塊o架,但係得返8本,都要留返啲俾人買吓嘛!)其實到俾錢時都覺得幾瘀皮!(啲人嘩嘩聲話:今期好好睇咩?有咩猛料爆呀?)超尷尬
你哋未買就聽早快啲買啦!咪執輸!:mrgreen:

公爵府

版主

等我聽日都買番本先

男爵府

2 or 3 星期前亦是送olay whitening mask ...咁快又有...等我明天又去買先...

別墅

我老公放工都買左本返黎, 不過無mask送既 .

原文章由 詠豬媽 於 07-8-2 22:53 發表
嘩!今期忽周隨書附送olay whitening mask 1塊,喺萬寧貨装要
$149.9五塊,平均要$29.98。而家十蚊雞(我喺eleven買9蚊咋!)就可以又白又八啦!超正!!
當然,以我花C奶嘅格又點會 ...

侯爵府

醒目開學勳章

我今日都買左

男爵府

我都買左, 但無得送喎, 係咪要係seven買先有架?

原文章由 chloe18媽媽 於 07-8-2 23:03 發表

大宅

我岩岩買左本都冇嘅

男爵府

嘩???買咁多本點睇呀??

洋房

係咪7仔先有得送?
本book封面有無寫?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日買左..都冇野送

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

如果向報紙檔買..真係有機會無架
所以我買襯雜誌實去ok/7仔

複式洋房

"啲人嘩嘩聲話:今期好好睇咩?有咩猛料爆呀?)超尷尬"

你好攪笑, 差D笑C我, :lol :D :loveliness:

大宅

原文章由 yinmelody 於 07-8-3 00:07 發表
如果向報紙檔買..真係有機會無架
所以我買襯雜誌實去ok/7仔

我係ok買,都冇

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 失望 於 07-8-3 00:20 發表

我係ok買,都冇

唔係呀嘛

民房

請問你地今期有無飲食男女送 因我今日買壹週刋多左本飲食男女, 唔知搞乜?-(

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我未買呀
不過明天BUY

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我今日o係報紙檔買無呀~

大宅

我買了忽周、下午、
剛剛看到隨書附送olay whitening mask 1塊,
在ME書外、大力撕下來、
仲撕攔了張紙:-|:-|:-|、
今期忽周有三本、
我在相熟報乂買的

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

18:
你用定 chloe 用呀

原文章由 chloe18媽媽 於 07-8-2 23:03 發表

跳至