跳至

別墅

仲有兩週就到預產期, 而家心情好緊張, 近排對腳成日都好腫, 仲痛tim, 個肚好痕又痛, 十個月最辛苦就係而家, 所以好想bb早d出世, 唔知係咪太緊張, 近幾晚半夜都覺得有d肚痛, 呢d唔知係咪先兆

大宅

2019勳章

me too.......對腳成日都好腫&腳痺, 好似隻豬腳仔甘, 夜晚睡覺時轉身又辛苦。 lee幾晚都係半夜去完 toilet 之後就訓唔到, 朝朝都好眼訓, 不過, 番工番埋今日, 明天開始放假了。:D
你開始放假未 ?

原文章由 samsung915 於 07-8-2 22:59 發表
仲有兩週就到預產期, 而家心情好緊張, 近排對腳成日都好腫, 仲痛tim, 個肚好痕又痛, 十個月最辛苦就係而家, 所以好想bb早d出世, 唔知係咪太緊張, 近幾晚半夜都覺得有d肚痛, 呢d唔知係咪先兆

http://bd.l ...

別墅

我就黎37w, 仲要番多一個星期, 而家訓醒連手指都痛呀, 不過無計啦, 小b俾我舒服左咁耐(我之前又無嘔, 又無唔想食野, 又唔係肥左好多, 個肚又唔會好大, 唔辛苦, 不過而家就肥左好多...), 最後呢個月挨埋佢先! 同埋而家小b大隻左, 郁起想黎好得意, 遲d就無呢d feeling lu ...

別墅

原文章由 babychin 於 07-8-3 10:12 發表
me too.......對腳成日都好腫&腳痺, 好似隻豬腳仔甘, 夜晚睡覺時轉身又辛苦。 lee幾晚都係半夜去完 toilet 之後就訓唔到, 朝朝都好眼訓, 不過, 番工番埋今日, 明天開始放假了。:D
你開始放假未 ?

我都係番埋今日,明天開始放假lu,希望bb生生性性,唔好太遲出世,今日番去產檢,話俾醫生知有d肚痛(其實都唔知係咪自己腸胃炎,不過又無肚疴),點知醫生叫我去聽心跳,個部機好似係check到宮縮,但d姑娘話我都未生得,我當然唔想留院啦!結果test左兩次先合格...

其實宮縮同唔同賜胃炎,個肚有d乸住乸住

複式洋房

我D 手指同腳指勁腫,仲痕到不得了,"查"白花油都止唔到,好慘!
HELP~~~:-( :-( :-(

但係我其他地方都無腫例如小腿..腳眼等

跳至