自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.hkiou.com/component/page,shop.browse/category_id,5/option,com_virtuemart/Itemid,7/lang,/

呢度$20有兩打, 但join label就要$80兩打, 其實有無分別, 點解會差咁遠?-(

男爵府

我未訂過依間, 不過我諗依間係洗水嘜, 係印字上去, 而織嘜就係繡啲線上去, 所以貴咁多囉, 希望你明白我講咩

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

$20 打o既係洗水嘜,洗水嘜係印刷字,當你洗得十零廿次就會開始淡色,幾個月後會得返個印,矇到你都睇唔到咁•

織嘜係機織字,用左咁耐都好新淨兼唔會淡色,縫上衫時手工好可以再拆返出黎用,所以貴咁多•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

好媽媽勳章

咁請問織嘜係邊度訂??

原文章由 miriam 於 07-8-3 03:23 發表
$20 打o既係洗水嘜,洗水嘜係印刷字,當你洗得十零廿次就會開始淡色,幾個月後會得返個印,矇到你都睇唔到咁•

織嘜係機織字,用左咁耐都好新淨兼唔會淡色,縫上衫時手工好可以再拆返出黎用,所以貴咁多•

首頁

尾頁

跳至