美容扮靚

跳至

複式洋房

大宅

Artistry啦, 唔洗刨, 好夠尖, 有埋眉刷添, 又易出色, 好好用.

原文章由 軒軒豬媽咪 於 07-8-3 00:32 發表
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

洋房

同意呀, 每日要畫眉既就最岩.
原文章由 joly 於 07-8-3 01:45 發表
Artistry啦, 唔洗刨, 好夠尖, 有埋眉刷添, 又易出色, 好好用.

男爵府

cle de peau既眉筆好用又容易控制,我用咗幾年啦

兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

男爵府

Where to buy Artistry and How much????

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 joly 於 07-8-3 01:45 發表

我都想知邊度買 !?!?
我用開那款成日斷. :-(

大宅

植村秀.....好易用~

大宅

2019勳章

i want to know too.

原文章由 codychan 於 07-8-3 23:00 發表
Where to buy Artistry and How much????

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

我用 shiseido maquillage, 一邊眉粉一邊眉筆, 好好用. 由pN 開始用到到變 maquillage~

複式洋房

我在SASA買了一枝Revlon ~ ColorStay (Eyebrow Liner),用了差不多2個星期, 覺得又便宜由抵用, 大約$70 - $80一枝, 我最like 它的地方是 : 它真的Color Stay嫁! 因為枝筆本身比較硬, 所以keep 到幾耐吓, 不會一出油, 一印完面油就"斷尾". 我用的是dark brown ,很自然!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 janetgordon 於 07-8-3 23:50 發表
植村秀.....好易用~

me 2

子爵府

之前化粧師介紹用lane lanar $5-
好好用又平又長
(希望發表完之後唔好賣斷市la)

跳至