跳至

大宅

佢係尋晚...第1次扒左係度.之後就大嗌!今朝起身開始就不停咁轉身扒係度.仲要一路轉一路嗌.好似叫自己"頂住呀!""我要扒係度呀!"當轉到之後又係度狂嗌.就算已經望住佢係度笑.佢都係咁嗌.一訓返佢係度就再黎過...冇停.真係唔可以睇小眼...如果唔係好易趺左佢落地.或者焗到佢!!!!!真係比佢搞到我 有冇媽咪既bb都係咁呀???

別墅

絕對一樣呀, 卓姸早幾日開始識反身扒係度, 開初手手未識伸番出來, 點知前日佢已經識喇, 重扒下扒下轉圈. 總之一放响床就要反身.

原文章由 yan1014 於 07-8-3 12:32 AM 發表
佢係尋晚...第1次扒左係度.之後就大嗌!今朝起身開始就不停咁轉身扒係度.仲要一路轉一路嗌.好似叫自己"頂住呀!""我要扒係度呀!"當轉到之後又係度狂嗌.就算已經望住佢係度笑.佢都係咁嗌.一訓返佢係度就再黎過...冇 ...

民房

我仔仔都係啊 要家姐圍住先得 3月16號出世

公爵府

2019新春慶豚圓

我個女都係咁. 又係成日都翻身. 有時食完奶都翻. 好驚佢嘔奶...

原文章由 阿LING 於 07-8-3 09:49 發表

別墅

bb 前幾日已經識反身 (姐姐講)
尋晚終於親眼見到喇, 又識自己申反對手上黎...
仲要係度叫(又流口水)...見到真係好開心!!
佢好攪笑....不過我覺得佢叫係因為佢覺得自己好勁law!!!
成隻海獅咁....

複式洋房

我個bill仔都係成日要反身扒係度, 每次食完奶都嘔到成床係.........。不過佢成功反番轉一次咁多,我諗佢仲未識!

複式洋房

完全一樣, 又係嘔到成床口水&奶....係我張床呢....

原文章由 bill.chan 於 07-8-3 10:46 發表
我個bill仔都係成日要反身扒係度, 每次食完奶都嘔到成床係.........。不過佢成功反番轉一次咁多,我諗佢仲未識!

民房

我嘅bb都是這樣啊!一放到床上就翻身,要不就踫到什麼就吃什麼,搞得什床都是口水。。。。。。
剛四個月的寶寶就要爬,是不是誇張了點啊?

大宅

原文章由 阿LING 於 07-8-3 02:49 發表

凱敏都係3月16號出世 咁岩既~~~佢幾時學識扒係度嫁???
凱敏仲未識自己轉返身~扒左係度..累就大聲嗌~好似叫人幫佢轉返身咁~不過好快又扒過...比佢激死

大宅

我恩恩都係昨晚第一次成功轉身,99話佢今日不停敢轉,然後倦到訓了.奶都唔飲....
hello

跳至