單親天地

跳至

大宅

問問你們有沒有士的車,{美讚臣a+1/a+2奶粉}同米糊/奶糊可以送給我.....我的bb得5個月,我都係攞綜緩的單親媽媽...........我願主常在你我左右,主會關顧我們的,有興趣就上我的網址看看啦http://ct4161971.spaces.live.com/

複式洋房

幫你留意一下
如果有 我就pm你^^

侯爵府

hi,我過多10日比d米糊你ar,因我e+食緊d藥幅射,仲有10日冇事la!!

我都知絛路好難行比心機同努力ar,我mami都係1個人同拿綜緩養大我同細佬架!!!

大宅

米糊我有
不過全都係sample 一包包
有10包
不過我住沙田丫
你住那?

大宅

米糊

原文章由 sleep 於 07-8-3 18:43 發表
米糊我有
不過全都係sample 一包包
有10包
不過我住沙田丫
你住那?

hi你好!!我住係元朗架.....唔知你會唔會去旺角/荔枝角因為每星期我都會去荔枝角個邊.....e-mail我聯絡[email protected] 多謝你先

大宅

原文章由 ct0416 於 07-8-8 11:08 發表

hi你好!!我住係元朗架.....唔知你會唔會去旺角/荔枝角因為每星期我都會去荔枝角個邊.....e-mail我聯絡[email protected] 多謝你先

我帶住BB 好少去
不過我可以去旺角火車站,
這幾天下雨我不方便帶BB 出來
過幾天好嗎
PM 我留電話OK?

禁止訪問

別墅

我而家同男朋友1家人一齊攞綜緩,我唔算單親,
但係我仲未結婚,我bb而家14個月大,我準備搵屋搬,
而家申請綜緩,想問下要點架?可以拎到幾多錢呢?
我得19歲,佢批唔批我自己同b拎架,如果我搬出去...
因為我同我男友個邊d人唔岩架!

糊仔我睇下有無sin,因為我都係sample黎架....
我幫你留意下啦,好似有表格填填完有d米糊sample寄比你架!

複式洋房

你要聯絡跟緊你地個案嘅社工,如果你同bb兩個攞大約有$6000,因為我之前同女女兩個攞,通常都會批.王
原文章由 Yuen0130 於 07-8-10 14:12 發表
因為我 ...

複式洋房

你有乜唔明可以MSN,[email protected]
原文章由 Yuen0130 於 07-8-10 14:12 發表
因為我 ...

別墅

thx~我明天add你呀~我同一個14個月大既bb都有6千嗎?

跳至