基督家庭

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日恩恩係我張床跌落地、然後即刻帶佢睇E生、E生話無事、但係我重好嬲自己、好吾開心好驚:-( :-( :-( :-( :-(
請為恩恩同我祈禱、只有我一個人照顧恩恩、老公 一至五都吾係屋企(在廣州工作)、無屋企人無工人幫我、重要做所有家務、有時真係覺得好 sang fu、遲D我同女都會搬去廣州住、希望會好D、依家真係好想好想喊出黎:cry: :cry:
我怕老公擔心重味同佢講、我稔住聽晚佢番黎先講、早兩日屋企重比人 cut 電、因為老公重味比家用所以無錢(我們目前經濟不太好)、好在找到阿姨幫手先有番電、有時真係覺得好軟弱、好多野都要自己稔辮發、有時覺得好無助:cry:
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

伯爵府

原文章由 cherrywwc 於 07-8-3 03:35 發表
今日恩恩係我張床跌落地、然後即刻帶佢睇E生、E生話無事、但係我重好嬲自己、好吾開心好驚:-( :-( :-( :-( :-(
請為恩恩同我祈禱、只有我一個人照顧恩恩、老公 一至五都吾係屋企(在廣州工作)、無屋企人無工人幫 ...

唔好傷心...經一時長一智,下次照顧bb就唔會再疏忽,真架,我都差d令bb由high chair跌落黎,好彩我救得切,經過教訓,我以後就好小心好小心!

咁老公唔係身邊又真係幾辛苦....不過唔緊要啦~妳都話遲d搬上去,一家團聚咪好囉,開心d啦~:mrgreen:

大宅

不要氣餒,所有都交給主,我會為你一家祈禱。
原文章由 cherrywwc 於 07-8-3 03:35 發表
請為恩恩同我祈禱、只有我一個人照顧恩恩、老公 一至五都吾係屋企(在廣州工作)、無屋企人無工人幫 ...

子爵府

Hi~你祈禱吧:-P 為你這個家祈禱為你丈夫經濟祈禱為你的女兒祈禱為你自己嘅經歷祈禱,你這個情況我同你差唔多,我仲係自己揍兩個,所有事都係自己面對沒人幫,不用怕有神與你同在,不用哭天使在你身旁,只要求神給你信心,就什麼都不怕
ps~~多祈禱!姊妹呀!努力加油!

[ 本文章最後由 monchui 於 07-8-4 23:51 編輯 ]

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

首頁

尾頁

跳至