跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我第十八週....尋日成日響公司都覺得個肚怪怪...好似郁郁下...
返到屋企同老公靜靜地feel下....點知真係阿b踢 !

大家開始feel到未呀?

複式洋房

無人回應.........................:-(

大宅

我依家都有時會覺得個肚郁郁地,好似好痕咁,應該係bb郁,但就仲未試過老公感受到!我都好想快d可以俾老公感受下,等佢開心下。現在就得閑同bb傾下偈,唔知佢係未真係聽到

複式洋房

我18週時感覺到1次郁,可能太懶惰啩

大宅

畀面勳章

hello! 大家好? 我都18週幾, 但都末feel到 BB 郁, 真係好心急呀!!

複式洋房

我而家18week,近呢個星期開始覺得個肚有d郁下郁下(與此同時個肚係明顯比之前大左),不過係靜下來同放鬆時先會感覺到.好期待確切感受到肚動的時刻.

別墅

這幾天的感覺是頻密了,好像有個小皮球在肚皮內彈彈下,但每次都係集中係左邊。唔知點解呢?

原文章由 hoitin88 於 07-8-10 19:34 發表
我而家18week,近呢個星期開始覺得個肚有d郁下郁下(與此同時個肚係明顯比之前大左),不過係靜下來同放鬆時先會感覺到.好期待確切感受到肚動的時刻.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我o係大約17周時已經感到第一次胎動, 好似o的腸o係度郁郁下咁.... 但又好似有o的野o係度跳下跳下.......好得意架~

複式洋房

[quote]原文章由 agneslee28 於 07-8-10 20:45 發表
這幾天的感覺是頻密了,好像有個小皮球在肚皮內彈彈下,但每次都係集中係左邊。唔知點解呢?

我都係左邊郁得比較多.....唔知會唔會係腳仔響度踢呢?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有時左邊有時右邊.... 不過踢開O個日就會同一邊, 好鬼搞笑~

大宅

畀面勳章

尋日呀B 19週5日..., 終於感覺到呀B 踼la...! 不過踢左1下乍...!

珍珠宮

好快你就會FEEL到BB成日周圍郁架喇∼

民房

我啱啱20週,但都未感到bb郁?喺唔喺因為第一胎所以會遲d先感覺到?

珍珠宮

人地話會架喎........ 可能要到24周先feel到.....

原文章由 20080102 於 07-8-17 10:58 發表
我啱啱20週,但都未感到bb郁?喺唔喺因為第一胎所以會遲d先感覺到?

複式洋房

唔, 有時都唔知係咪bb郁緊, 覺得個肚有小小跳動, 到用手放係個肚度佢又冇再郁. 不過都當住係先, 開心d嘛. 我通常係瞓覺會feel 多d.

別墅

我發覺阿b早上好活躍,每朝六點半會郁半至一小時,然後每隔三四個鐘又會郁郁下。不過都仍然集中左邊多d,唔知點解呢。

每天都在期待阿b的活動。

原文章由 brbaby2007 於 07-8-11 19:35 發表
我有時左邊有時右邊.... 不過踢開O個日就會同一邊, 好鬼搞笑~

複式洋房

現在20週3日,18週時我都feel都個肚周不時郁,初時都成日喺左邊郁.....我19W6d剛照完結構性超星波---原來對腳仔喺左邊郁,宜家兩邊都有郁喇!

複式洋房

我剛剛照完結構性...我問醫生其實衣家bb隻腳仔係響邊邊...因為初時feel到bb郁係左邊衣家係中間...間中都會響右邊...醫生話bb衣家仲係有好多位...所以會轉黎轉去...感覺真係好得意

大宅

可能因為係第二胎, 所以好早已feel到bb郁, 而家17周5。
而家每晚訓前都強烈feel及模到bb突出來, 好搞笑! 有時我仲會"初"返佢入去, 大囝同老公都會同我一齊模! 哈哈~~

複式洋房

昨日照u/s 時、bb成個弾ー下、
SO FUNNY.:lol:

首頁

尾頁

跳至