跳至

首頁

尾頁

複式洋房

亞仔e+7kg, 我重有6包.. 諗住ok, .但我見好多bb已轉用大碼,咩mickey and moony 中碼片真係好細咩? 個packing 寫住用到11kg 架喎...唔通我又訂多左?

侯爵府

原文章由 我做媽咪 於 07-8-3 09:45 發表
亞仔e+7kg, 我重有6包.. 諗住ok, .但我見好多bb已轉用大碼,咩mickey and moony 中碼片真係好細咩? 個packing 寫住用到11kg 架喎...唔通我又訂多左?

我隻晞晞用 Mickey 中碼, 仲ok喎! 佢 8.5kg 囉!!

別墅

mickey 依家用緊,
winnie 之前用過
我覺得兩個 m size 係細小小, 佢寫for 6-11kg bb用
但依家 bb 8kg, 都覺得只係岩岩好...
同埋覺得佢地好似短身左小小,
通常我都係用goon, 因為大d...
係之前goon 無貨先用unicharm

複式洋房

希望用得哂la, 成日用唔完..哂哂d$$$$.:cry: 其實都唔想買咁多, 但散買又無貨, order 又要夠minimum... 如果香港出d尿片quality好d, 我地就唔洗用日本仔啦. 試過huggies 超厚,"小b"紅哂, pampers 特級綿柔重差,用到,"小b"起哂粒粒 (要睇醫生), nepia size ok, 冇起粒粒, 不過超"鞋".... 唉, 好無耐....:-(

原文章由 gsn320 於 07-8-3 10:26 發表
mickey 依家用緊,
winnie 之前用過
我覺得兩個 m size 係細小小, 佢寫for 6-11kg bb用
但依家 bb 8kg, 都覺得只係岩岩好...
同埋覺得佢地好似短身左小小,
通常我都係用goon, 因為大d...
係之前goon 無 ...

複式洋房

我隻小豬家下7kg度, 但係已經要換Mickey L size, 我唔知點解, 淨係知著 m 成日漏, 尿又有, 屎又有...

換咗又無事...可能隻脾肥啦...似阿媽....

用唔哂, 攞上黎賣囉.

別墅

係呀攞上黎賣law...
不過 mickey 都唔係好難買...卓x 成日都有
huggies? 係超厚呀! 成包米咁..又焗!
bb成個肚都係汗..
用左一半都唔用喇..

goon 就真係難喇..
用埋mickey 及 goon 哩兩包m 碼,
我都轉大碼,
goon 轉左公仔, size 好似細左...

首頁

尾頁

跳至