影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

深田應該用佐野push / 加佐墊吧~
哈哈~ 好抵c ! D男同事個個都好咸濕呀! 但D 對白好鬼好笑~~
伊東亦好可愛呀! (重好索呢~ 成個MODEL咁! )

個故仔講:
一個飛機場既伊東遇上大咪咪的深田! 佢地一齊在丸越百貨公司共事,負責賣包包(手袋)。因佢兩個胸部大細相差甚遠, 中間會遇上好多問題同好笑事! 而佢兩個由少少唔妥 (主要係深田既大, 令到伊東成日俾人話,但實質,伊東好好人, 成日幫深田) 之後,佢地變到好FRIEND!

喜劇黎架~ 好好笑~ E+ 在日本富士台播緊, 個邊好HIT ! 原本係漫畫黎架!

原文章由 Japenese 於 07-8-9 11:19 發表
個故事講咩ga?

[ 本文章最後由 是是但但 於 07-8-10 09:09 編輯 ]
Childhood is journey, not a race.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都追緊呢套劇架~~~~好好笑

仲有萤之光都好好睇架

水晶宮

我睇佐5集,唔知幾時有第6話呢?
不如, 大家知道, 上黎講呀~
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

原文章由 圓碌碌 於 07-8-11 12:40 發表

仲有萤之光都好好睇架

yeah.....係ar.....呢套都好好睇ga....
我都追緊,而家等緊第5集......

[ 本文章最後由 Monty 於 07-8-11 20:31 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-11 13:41 發表

應該下星期中有得睇...

水晶宮

oh ~~ thx !!!
深田個樣好似靚佐好多呀!
不過, 伊東好可愛, 呢套野裡面我鐘意伊東多D!

原文章由 Monty 於 07-8-11 20:30 發表

應該下星期中有得睇...

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-12 11:56 發表
oh ~~ thx !!!
深田個樣好似靚佐好多呀!
不過, 伊東好可愛, 呢套野裡面我鐘意伊東多D!
是是但但

咪客氣la,大家交流吓ma....:loveliness: :loveliness: :loveliness:
係ar....伊東真係好可愛,心地又好,人又靚,
佢嬲個陣仲得意ar....
今次呢個角色同電車男個角色,真係very唔同,
但佢都做得好好ar....

水晶宮

係呀, 電車男入面, 佢好高貴、斯文。
呢套,佢好可愛呀! 最搞笑係佢係廁所一路擦牙,一路做住擴胸動作! 好鬼好笑呀! 佢一嬲, 個鼻係咁噴氣,鼻孔擴大, 勁搞笑!
另外, 隻PINKY 都好CUTE呀!

原文章由 Monty 於 07-8-12 13:54 發表
是是但但

咪客氣la,大家交流吓ma....:loveliness: :loveliness: :loveliness:
係ar....伊東真係好可愛,心地又好,人又靚,
佢嬲個陣仲得意ar....
今次呢個角色同電車男個角色,真係very唔同 ...

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-12 21:47 發表
係呀, 電車男入面, 佢好高貴、斯文。
呢套,佢好可愛呀! 最搞笑係佢係廁所一路擦牙,一路做住擴胸動作! 好鬼好笑呀! 佢一嬲, 個鼻係咁噴氣,鼻孔擴大, 勁搞笑!
另外, 隻PINKY 都好CUTE呀!
有集講伊東係深田屋企食飯 & 飲醉左都好搞笑,
仲要dreaming自己變左峰女tim......
我覺得佢鼻孔擴大得好自然.一d都唔核突.....:lol :lol :lol

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-11 13:41 發表
是是但但
第6集有得睇喇.....

水晶宮

好野!
睇完再跟你說~~

原文章由 Monty 於 07-8-13 16:46 發表
是是但但
第6集有得睇喇.....

[ 本文章最後由 是是但但 於 07-8-13 19:02 編輯 ]

水晶宮

嘩~ 一轉眼就睇完喇!
真係好好睇呀!

哈哈~我估伊東最後應該同佢個舊同學「井口」係一對!
(叫佢做壁女個個舊同學) 哈哈~估下咋~!
唔知深田會配邊個呢?

原文章由 是是但但 於 07-8-13 18:56 發表
好野!
睇完再跟你說~~

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-13 20:03 發表
嘩~ 一轉眼就睇完喇!
真係好好睇呀!

哈哈~我估伊東最後應該同佢個舊同學「井口」係一對!
(叫佢做壁女個個舊同學) 哈哈~估下咋~!
唔知深田會配邊個呢?

係la....話咁快就睇完,又要等喇....

haha...我都覺得佢哋會一對,
事關佢哋同聲同氣,又同鄉下wor...
深田真係唔知wor,唔會係嗰個變態採購員ma....

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-13 18:56 發表
好野!
睇完再跟你說~~

睇完峰女壁女,我而家睇緊螢之光,
呢套都好好睇ga....

水晶宮

係呀?!
好多人都推介呢套呀!
不過,我未睇呀~係咪日本重做緊架?

原文章由 Monty 於 07-8-13 23:15 發表

睇完峰女壁女,我而家睇緊螢之光,
呢套都好好睇ga....

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-14 01:19 發表
係呀?!
好多人都推介呢套呀!
不過,我未睇呀~係咪日本重做緊架?

係ar...日本仲做緊,every星期一集 ,
我online 睇ga,因為我老公唔俾dl....
超好睇 & 搞笑,超推介.... :lol

水晶宮

都係輕鬆小品呀?
故事大概講咩架?

ONLINE安全D,不過,有時窒窒下....睇得唔夠爽...

原文章由 Monty 於 07-8-14 09:42 發表

珍珠宮

原文章由 是是但但 於 07-8-14 13:40 發表
都係輕鬆小品呀?
故事大概講咩架?

ONLINE安全D,不過,有時窒窒下....睇得唔夠爽...
係ar...輕鬆愛情小品:mrgreen:
講述:主角雨宮熒(綾瀬遙)24歲,沒有約會,持續5年過著沒有男朋友的單身白領生活。嘴裡講著[談戀愛還不如在家睡覺],人稱魚乾女,一日卻陰錯陽差,與以做事嚴謹聞名的上司(藤木直人)住在同一屋簷下,而魚乾女居然喜歡上一位新男同事,好多有趣ge事就由始開始...

我online睇又冇窒wor...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

等我dl 黎睇下先....

[quote]原文章由 Monty 於 07-8-15 11:09 發表
係ar...輕鬆愛情小品:mrgreen:
講述:主角雨宮熒(綾

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Monty 於 07-8-14 09:42 發表

邊到可以online睇丫?
父女七日變都好睇架~

首頁

尾頁

跳至