興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

DVD+R 存資料, 有時 d 碟會 Load 唔到死左.... 而 RW 好似唔耐用, 唔知點解有時買番黎有部份會用唔到.....

男爵府

原文章由 catjeffcat 於 07-8-3 09:58 發表
DVD+R 存資料, 有時 d 碟會 Load 唔到死左.... 而 RW 好似唔耐用, 唔知點解有時買番黎有部份會用唔到.....

Verbatim.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 bbrma 於 07-8-3 11:33 AM 發表

Verbatim.

thanks 請問容唔容易買到??

珍珠宮

2024年龍年勳章

Is "imation" good?

http://www.imation.com.hk/products/optical_tc.php

男爵府

catjeffcat,
旺角中心有.

PaPa,
imation is ok. I use Verbatim for very important data only.

珍珠宮

2024年龍年勳章

Verbatim 貴過 imation.

男爵府

原文章由 PaPa 於 07-8-3 15:14 發表
Verbatim 貴過 imation.

Sure, as the quality of Verbatim is better than imation.

珍珠宮

原文章由 bbrma 於 07-8-3 09:49 PM 發表

Sure, as the quality of Verbatim is better than imation.

唔該晒, 因為公司買左廠機全部 window 個 d 碟怕到時要用個時發現有問題唔得都唔知點算好, 所以問清楚先至買....

首頁

尾頁

跳至