想生BB

跳至

大宅

各位bk sisters, 唔知點解我成日打字, 只是"出"到一半, 打到我好"支力"....以前舊板無事, 而家babykingdom轉

大宅

原文章由 babyling 於 07-8-3 09:59 發表
各位bk sisters, 唔知點解我成日打字, 只是"出"到一半, 打到我好"支力"....以前舊板無事, 而家babykingdom轉

testing
testing
testing

大宅

Yes, I also had this problem before. 打哂成段message只可"出"到第一行的字. Why????

原文章由 babyling 於 07-8-3 09:59 發表

侯爵府

畀面勳章

是不是個completer version 問題呢? So far, 我打咁多次都沒有此問題,定是我是由佢轉左新版是加入,所以沒事呢?

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

早期轉左新版我都試過(一兩日?), 之後就冇事, 宜家都ok.
我仲轉唔到個頭像, 要成個幾兩個星期之後先轉到.

原文章由 arale1668 於 07-8-3 10:34 發表
是不是個completer version 問題呢? So far, 我打咁多次都沒有此問題,定是我是由佢轉左新版是加入,所以沒事呢?

侯爵府

畀面勳章

高齡產婦
ic..ic,…我都是入來了幾個星期我仲未識點放相上黎...he…he…

跳至