夫婦情感

跳至

男爵府

願天下人都能(珍惜眼前人)如果唔係真係後悔莫及

大宅

做乜咁感慨啊?-(

原文章由 wendyli00 於 07-8-3 10:20 發表
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

男爵府

原文章由 fion2504 於 07-8-3 10:31 發表
做乜咁感慨啊?-(

無!因為近排同老公嗌多左交,所以不停係度問自己點解會咁,想起先知原來以前同佢拍拖係自己太過就佢,點解會咁就佢?話說同以前男朋友拍拖個時對個ex真係好衰對同ex分開個時真係:-( 都:-( 唔返,所以再遇到我老公既時侯我都會無形間就多左,但係原來事實話比你聽唔係咁:cry:

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

講得好啱呀:loveliness: :loveliness:

原文章由 akbb2007 於 07-8-3 11:15 發表

其實就唔係問題,
愛一個人就會不自覺地咩都就佢架啦!
我都好就我C6架,
但係所有野要雙方LOR,
我就佢, 佢又就下我.
要大家明白,
有咩唔開心都好,
一定唔可以有隔夜仇.
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我都好就我c6的. 我都覺得有時候太就佢了. 比起從前我的男朋友, 我一開始就就佢, 所以佢都習慣左. 好彩我其他朋友成日都會同佢講, 我從前唔係咁的. 好惡o架, 所以有時候我就得佢太勁時都好同佢講, 我以前唔係咁o架, 現在已經好好多了.

原文章由 akbb2007 於 07-8-3 11:15 發表

其實就唔係問題,
我都好就我C6架,
我就佢, 佢又就下我.
要大家明白,
有咩唔開心都好,
一定唔可以有隔夜仇.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

原文章由 wendyli00 於 07-8-3 10:20 發表

唔過三十歲,未必領略到

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 wendyli00 於 07-8-3 10:42 發表

無!因為近排同老公嗌多左交,所以不停係度問自己點解會咁,想起先知原來以前同佢拍拖係自己太過就佢,點解會咁就佢?話說同以前男朋友拍拖個時對個ex真係好衰對同ex分開個時真係:-( 都:-( 唔返,所以再遇到我老公既 ...

就還就, 唔合理就要出聲講明白. 唔係會變左縱容

別墅

講就容易但做就有難度, 現正盡量努力當中. 但我同個c6隔了幾日幾夜ge仇都仲未解決到

其實就唔係問題,
我都好就我C6架,
我就佢, 佢又就下我.
要大家明白,
有咩唔開心都好,
一定唔可以有隔夜仇.

子爵府

lad~:loveliness: :loveliness:

複式洋房

我有呀!好珍惜添!!

跳至