夫婦情感

跳至

大宅

2019新春慶豚圓

琴夜收到個消息有個舊同學年尾結婚應該好開心,佢老公做生意ok有錢,但己離婚,其實無問題,但我一知我同學係第三者破壞人吔家庭,我個心好唔開心.唔想恭喜佢,好彩我吔唔熟,佢唔會請我去飲,唔係報應嗎?

眼見做人第三者之後生活得不知過得幾好,我其他同學話緣份,e個世界係咁,(因我好憎人第三者同破壞人家庭人),所以聽到時沒太大反應,是我有問題嗎?話曬同學一長,應該等人開心,但...........

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

你唔熟佢,就無必要想太多

而你所知的,又可能不是事實的全部

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

畀面勳章

橫掂唔熟唔好理佢

大宅

個人認為如個女嘅識男嘅時候男嘅已婚,
咁呢個女嘅就喺明知而且喺為求目的去
幹, 我幾時都話, 雖然人喺有感情嘅動物,
但就正正因為我地喺人喺識得去控制同
有分辦mug野可以做mug野喺唔可以做
呢d知識, 當然呢d事男女都一樣, 做左d
破壞左人地夫婦而自己就可以入到位呢
d行為真的很可耻, 始終男同女喺有分別.

大宅

女嘅婚後事事以家以另一半以子女為重,
男嘅就事事要新鮮感為先, 成日就以一
隻沒腳的雀仔自居, 呢d就喺男女婚後的

大宅

:-(:-(又唔見左d:-(:-(
呢d就喺男女婚後的

大宅

:-(:-(又唔見左d:-(:-(
呢d我喺男女嘅

大宅

呢d就喺男同女嘅分別, 但喺我都相信有好嘅
例子.

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

前世因, 今世果. 或者呢D 係佢前世修黎既福氣, 妨且佢地今世都未完.....下場或者...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 蜜糖小叮 於 07-8-3 11:13 發表
琴夜收到個消息有個舊同學年尾結婚應該好開心,佢老公做生意ok有錢,但己離婚,其實無問題,但我一知我同學係第三者破壞人吔家庭,我個心好唔開心.唔想恭喜佢,好彩我吔唔熟,佢唔會請我去飲,唔 ...

要知道, 今日佢搶返黎嘅野, 他日都有機會比人搶返... 個男人一次不忠, 一不離二, 唔熟就唔駛恭喜佢啦....祝佢好運好過...

大宅

2019新春慶豚圓

我都知唔關我事,聽完就算,但我唔明佢(我同學)仲可以同人講,做第三者好威,個男人為左佢肯同老婆離婚再同佢結婚,我老公做生意,都有d錢,生活無休,年尾我吔結婚

男爵府

2019新春慶豚圓

你朋友是否親口同你講,話個男人為自己而同老婆離婚先?如果係的話,我一定會當面鬧她賤格!剃人頭者,人亦剃其頭!

子爵府

好媽媽勳章

其實你同佢唔熟...就算佢係你朋友...你又可以點...始終係人地既事...而且你都係聽其他人講...事實係點...只有當事人知道...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

2019新春慶豚圓

佢一開始就知個男人有老婆,所有同學都知,因佢講,好失望

跳至
熱門主題