產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問下chu chu 奶樽,如果我外出時,奶樽入面有水or 奶,咁點樣防止佢會流出黎呢 ?
因為我見其他牌子是個樽蓋有小小壓住奶咀頭所以唔會洗出黎,有d就係在奶樽入面加一塊蓋仔咁樣 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

原文章由 babycoming 於 07-8-3 11:36 發表
我想問下chu chu 奶樽,如果我外出時,奶樽入面有水or 奶,咁點樣防止佢會流出黎呢 ?
因為我見其他牌子是個樽蓋有小小壓住奶咀頭所以唔會洗出黎,有d就係在奶樽入面加一塊蓋仔咁樣 !

....chuchu 既奶樽&奶咀..係唔同滴水架...
如果你用佢個樽&奶咀, 係唔會流出黎, 佢地奶咀個十字CUT,係佢地既SELLING POINT, BB唔啜唔會流出黎.
但如果你只用佢個樽同用奶咀就幫你唔到喇.

男爵府

我係用full set chuchu奶樽+奶咀架喎,但我試過係會滴出來,但唔係會流出黎咁樣羅,一樣都會有奶or水滴出黎架,只不過係小d咁咋,試過出街一日,(因為我係會將水裝左落奶樽先,到開奶時,一加熱水同奶) 有一個奶樽未用,返到家時,個蓋到裝左半樽蓋水喇
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

咁你不如拎返去問下有無得換, 我都有拎出街, 真係無滴出黎架喎, 我仲俾我個囡拎住支奶黎食, 佢成日將支奶係個口度出出入入都無事既.

首頁

尾頁

跳至