產前產後

跳至

民房

照完4d之後, 原本好開心, 但睇睇下覺得bb女個樣好怪, 鼻又大, 嘴唇又厚, 好擔心, 我阿哥個嘴唇好厚, 會唔會似咗佢? 係就慘啦!!! 想問下各位媽媽, 4d相會同bb出世後有幾多成似?

大宅

你幾週照4d?我朋友都係照完4d勁唔開心話bb個樣怪,但生出來又好靚,你要知4d都是電腦合成的野,同眼看都會一d分別...
[quote]原文章由 [email protected] 於 07-8-3 12:27 發表
照完4d之後, 原本好開心, 但睇睇下覺得bb女個樣好怪, 鼻又大, 嘴唇又厚, 好擔心, 我阿哥個嘴唇好厚, 會唔會似

男爵府

似.

大宅

似,都有9成ga

大宅

我覺得好似喎~講真初生bb都係唔係咁靚嫁啦,大大0下會越來越靚....唔洗擔心,最緊要係健健康康∼∼

子爵府

我覺得同bb出世果陣差好遠喎...

侯爵府

原文章由 GLG 於 07-8-3 15:57 發表
我覺得同bb出世果陣差好遠喎...

都有出入架, 始終係肚入邊時, BB仲未收水!!!

大宅

我覺我似似地啦, 因為bb係肚裡面有胎水, 個樣照出來一定唔同, 鼻好似闊d, 口好似大d, 但出來時都唔係呀, 總之bb係自己既, 個樣係點都一樣鍚都濃啦

大宅

我响28WEEK 照4D時見到亞B又係口大鼻大, 最初都有小小唔開心, 但聽醫生話之後才開始長肉, 所以我諗因為未長肉所以覺得口大鼻大, 希望大家亞B出世時都可以健康+靚靚啦

大宅

似!同bb出世時真係好似!
老實講,bb浸"水"中咁長時間,有d怪怪地唔出奇,
出世之後,你會發覺佢日日唔同樣,愈來愈靚,
所以唔需要擔心喎!

大宅

2019新春慶豚圓

囡囡一出世時個樣勁似爸爸(我老公似技安),當時都幾唔開心,但未夠一歲,囡囡已經似番個女仔,d人話係因為佢後天對住我對得多,越來越似我

複式洋房

原文章由 [email protected] 於 07-8-3 12:27 發表
照完4d之後, 原本好開心, 但睇睇下覺得bb女個樣好怪, 鼻又大, 嘴唇又厚, 好擔心, 我阿哥個嘴唇好厚, 會唔會似咗佢? 係就慘啦!!! 想問下各位媽媽, 4d相會同bb出世後有幾多成似?

我就覺得唔係好似... 不過亞Bo既動靜就好似.......

跳至