家庭理財

跳至

男爵府

你地現在一般有幾多隻股票在手?是否都會分開炒係一類、長線又另一類?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

別墅

我得兩隻(匯豐+領匯).我係長線投資者

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

005, 2628, 388 & 1088 我都係長線投資者

原文章由 豬爸爸 於 07-8-3 16:09 發表
我得兩隻(匯豐+領匯).我係長線投資者

大宅

HSBC,中交健,中人壽,宏利,中石油,中國遠洋,中信銀行,中銀.....................每樣有小小

大宅

唔計新股碎股,剛好20隻

大宅

2019新春慶豚圓

我手頭都有10幾隻股包括ipo, 多數長線

禁止訪問

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有5隻, 1800, 1389, 3898, 2626, 489.
希望每天開心渡過 ;-)

別墅

1, 2, 3, 4 .... 11, 12....wa, 就黎H50! eg..2628, 388, 941, 2328, 689 , 2689, 910, 2866, 218, 227,1882, 1886, 1868, 1838, 857...1800...3898....

男爵府

我覺得如果超過4~5隻,真係好忙要成日睇住

邊隻股息通常派得好?

大宅

我有六隻:939,3988,3328,2628,5長線,183,1888,短線.656未決定.

跳至