自由報料

跳至

別墅

我頭先打去問過奶皇月餅原價$160買20盒就9折50盒仲有85折
你好衰呀!幾蚊都喔!:tongue: :tongue: :tongue:

[ 本文章最後由 kit801205 於 07-8-3 13:27 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原文章由 kit801205 於 07-8-3 12:54 發表
我頭先打去問過奶皇月餅原價$160買20盒就9折50盒仲有85折
你好衰呀!幾蚊都喔!:tongue: :tongue: :tongue:

唔明??點厄你?? $160 X0.85 = $136囉.....

別墅

原文章由 kit801205 於 07-8-3 12:54 發表

邊個呃你???

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 familychan 於 07-8-3 12:58 發表

邊個呃你???

而家都唔係佢做攪手, 佢只係出post.

別墅

你覺得唔低,咁你唔好買!

大宅

sorry, 我諗大家誤會啦.
我最初諗住post出黎, 睇下大家會唔會訂, 估唔到咁多媽咪想訂.

至於"$143",完全係一個誤會:
我一路都以為原價係$168, 你們睇睇第一個post, 我在內文亦寫"原價$168 ,85折後$143",
所以我完全無意呃大家,
我相信完全是一個誤會.

對不起, 讓大家誤會了

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係啦,人地唔小心寫錯,而且您都未收個錢,點算呃人呀

男爵府

我想訂呀!即係幾錢1盒呀?
THANKS

原文章由 lkyjoanne 於 07-8-3 13:53 發表
sorry, 我諗大家誤會啦.
我最初諗住post出黎, 睇下大家會唔會訂, 估唔到咁多媽咪想訂.

至於"$143",完全係一個誤會:
我一路都以為原價係$168, 你們睇睇第一個post, 我在內文亦寫"原價$168 ,85折後$143",
...

跳至