跳至

侯爵府

上次叉ma話 "有人"懶, 所以攪晞晞豬d 頭髮太長, 我尋日鬧左 99 叫佢唔好甘懶囉! 佢終於幫晞晞豬剪左頭髮囉! 幾爽!!!

ps. 其實係因為成日唔記得叫99拎個電剪過里!!!

大宅

好媽媽勳章

當堂唔同晒樣, 都係咁精靈

侯爵府

原文章由 Candykok 於 07-8-3 13:16 發表
當堂唔同晒樣, 都係咁精靈

不過有少少 豆雞!!!

大宅

好媽媽勳章

我丰b出世咁耐都未剪過頭髮呀, d頭髮仲生得好慢

複式洋房

晞晞個樣同你個icon張相唔同左

男爵府

我都希望我個b有得剪頭髮呀!佢唔好甩咁多都好啦

別墅

我個bb都未剪頭髮, 好長呀!

原文章由 Candykok 於 07-8-3 01:29 PM 發表
我丰b出世咁耐都未剪過頭髮呀, d頭髮仲生得好慢

大宅

Hei Hei Mom,

Don't often put the toys in front of Hei Hei. Sometimes, when you play with him by holding it a bit higher and further apart fr his vision. Then, it won't cause crossed eyes.

Justin's mom

複式洋房

Hohohohoho, 真係影到有少少豆雞喎
不過恩恩, 想搵多條頭髮剪都無......

原文章由 jjwmkk 於 07-8-3 13:17 發表
不過有少少 豆雞!!!

侯爵府

原文章由 justinwumom 於 07-8-3 14:50 發表
Hei Hei Mom,

Don't often put the toys in front of Hei Hei. Sometimes, when you play with him by holding it a bit higher and further apart fr his vision. Then, it won't cause crossed eyes.
...

其實我有將d 玩具呀, 相機呀 拎得好遠架喇! 但佢都好似成日豆雞甘!! 慘!! 要唔要睇下醫生好??

男爵府

係唔係個相機"隊"得太埋呀...你地睇下晞晞個樣幾突然...個相機太埋我都會豆雞...仲有呢...我記得睇書講過話好多bb都有假豆雞...因為個focus重未係教得好正...到大dd就自動無嫁啦...下次再去健康院時問下姑娘就ok...我諗...唔駛特登去睇醫生...

原文章由 jjwmkk 於 07-8-3 15:38 發表

其實我有將d 玩具呀, 相機呀 拎得好遠架喇! 但佢都好似成日豆雞甘!! 慘!! 要唔要睇下醫生好??

大宅

晞晞成個晞爸樣

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

複式洋房

吓, 無咁嚴重掛,角度問題姐係未呀, 你平時見晞晞唔係咁架....

原文章由 jjwmkk 於 07-8-3 15:38 發表

男爵府

係咩?我覺得似晞媽多d wor....

原文章由 moondee 於 07-8-3 16:51 發表
晞晞成個晞爸樣

侯爵府

好媽媽勳章

乖呀 晞媽

不過你做乜連前面個執都剪埋嫁

鬥雞... o個d應該係假鬥雞, 個個小b都係甘. 因為佢地 類似 "塊面細, 對眼距離相對近..." 叉燒年代個dr 解釋過我知, 不過我唔多明 & 唔記得左lu~ 唔駛理佢啦, 總之大左ok就得

侯爵府

好媽媽勳章

係呀, 我都覺...
原文章由 Kirin_Lui 於 07-8-3 16:57 發表
係咩?我覺得似晞媽多d wor....

大宅

嘩....
晞媽
晞晞眞係越來越靓仔喎
好想錫佢一啖啊
原文章由 jjwmkk 於 07-8-3 13:12 發表
上次叉ma話 "有人"懶, 所以攪晞晞豬d 頭髮太長, 我尋日鬧左 99 叫佢唔好甘懶囉! 佢終於幫晞晞豬剪左頭髮囉! 幾爽!!!

ps. 其實係因為成日唔記得叫99拎個電剪過里!!!
...

子爵府

直頭青靚白淨,:D 引c人囉

原文章由 yvette8026 於 07-8-3 17:17 發表
嘩....
晞媽
晞晞眞係越來越靓仔喎
好想錫佢一啖啊

子爵府

晞晞剪左頭髮都一樣咁cute喎~~

男爵府

醒目開學勳章

晞晞豬so smart looking wor~~~

跳至