跳至

大宅

8 個月時去Babyhouse 影了輯相,宜家又心思思,但唔知影邊間好,有冇好建議?

大宅

studio 123 patrick 叫我影戶外, 我考慮中, 因為好熱

原文章由 lawlinhy 於 07-8-3 13:26 發表
8 個月時去Babyhouse 影了輯相,宜家又心思思,但唔知影邊間好,有冇好建議?

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 FatB 於 07-8-4 00:53 發表
studio 123 patrick 叫我影戶外, 我考慮中, 因為好熱

B啊~~B啊~~我好掛住你............................個仔啊 唔該你搵晚再上黎

Patrick叫你去邊度影啊,我早排都想call佢問下(同埋果件事:mrgreen: ),我都想俾彤彤影下

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 lawlinhy 於 07-8-3 13:26 發表

Studio 123啦,佢地真係好OK

大宅

我call 佢地問影戶外價, 幾個family 所以佢地話要quote 過個價, 幾日都唔覆我, 我再打去問佢地話好忙, 咁我話佢地係咪唔做我生意, 佢答我話唔好意思 不過我冇撻fat b 個朵, 所以123當我冇到

原文章由 FatB 於 07-8-4 00:53 發表

大宅

我會考慮bb cute 個50 minute 放題, 只影唔曬相, 不過都好似幾抵, 我見出面o既mami 話影過百張, 我都想阿細佬識坐時同埋edgar 去影, 因為細佬易話為d 應該易影d, 所以50 min 都好夠

大宅

我都係比較鐘情於babyhouse既黑白相, 所以我book左八月中去呀, 佢地話搬左去個有三千尺既地方喎~

不過如果出戶外影我都有interest呀, 會唔會有咩團体價呢?

大宅

黑白相,我鍾意呀! 好o禁睇的。

去年見希仔周身郁,唔敢挑戰帶他到影樓影相,只有c6家人去影樓影相時,順便影了幾張我們這一家,希仔都係唔多鍾意望鏡頭 今年個仔又大了一歲,知道什麽是影相,但是一對住鏡頭就講『1、2、3,笑』=》實質就扁嘴,繼續郁來郁去,同他爸爸一樣超唔鍾意影相

原文章由 gloria.glory 於 07-8-4 12:26 發表
我都係比較鐘情於babyhouse既黑白相, 所以我book左八月中去呀, 佢地話搬左去個有三千尺既地方喎~

不過如果出戶外影我都有interest呀, 會唔會有咩團体價呢?

伯爵府

畀面勳章

今日我帶左monica去現代經典影家庭相呀! 不過冇咁快有得睇。但係哥哥同佢都唔係幾合作..........真係正式踏入troble two......

baby cute我覺得幾好, 兩個仔女以前都有幫襯過。而元彪話只鐘情baby cute
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

Baby cute 有冇 website?

伯爵府

畀面勳章

原文章由 lawlinhy 於 07-8-5 22:16 發表
Baby cute 有冇 website?

呢樹:
http://www.bbcute-s.com/
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

別墅

Roy Roy 19 個月大時都去過 BB Cute 影 -- 50分鐘、7 款造型、 60+ 張相 :Click Here

效果我都好滿意,至少每款都有一張過關。之前影另外一間,100+ 張都冇一張揀得落手,慘! 另外 BB Cute 既助手好落力引仔仔笑,值得一讚。

最近 Roy Roy 成日話自己係 Fireman、Police ... 見 Star Studio D 兩款造型唔錯,所以考慮緊 。 如果影得成,Roy Roy 實開心 C。

[ 本文章最後由 sabrinayin 於 07-8-6 10:55 編輯 ]

跳至