跳至

大宅

媽咪們,

請問你地有冇好嘅英文playgroup班介紹於粉嶺或上水
(適合2歲小朋友)

many thanks!!

別墅

上水彩園村的白普理, 9月開始有個新的英文PALYGROUP; 我已報名, $580/8堂!

男爵府

原文章由 chan1209 於 07-8-7 11:54 發表
上水彩園村的白普理, 9月開始有個新的英文PALYGROUP; 我已報名, $580/8堂!

可否給我電話!

大宅

I also need, pls. pm me. Thanks.

原文章由 Winnie_C 於 07-8-8 14:04 發表

可否給我電話!

大宅

me too, pls pm me the tel, thanks!

pooh2005

原文章由 Emen 於 07-8-8 17:19 發表
I also need, pls. pm me. Thanks.

大宅

Hi Chan1209

Thanks for your reply...

原文章由 chan1209 於 07-8-7 11:54 發表

別墅

請問最少幾大才可報這 Playgroup呀?

請問最少幾大才可報這 Playgroup呀?我有試過打去白普理,問 Playgroup 時間,職員話因為有舊會員繼續參加,所以 Playgroup 位只有幾個給新會員,仲要睇下我想參加的時段是幾時。好似好 full 咁,加上近來未有時間上去睇下。

複式洋房

睛靈勳章

我都想知電話,THANKS

複式洋房

我都想知最少幾大才可報Playgroup呀?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

is there any space left?...i want to join too...pls pm me tel no. thank you

跳至