自由講場

跳至

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

6歲男童被當作氣球吹爆腸死亡
【13:50】2007年08月03日

【on.cc專訊】 貴州一名男子去年4月把一根酒杯粗的塑膠管硬塞進一6歲男孩的肛門吹氣,導致孩子嚴重受傷,最終不治身亡。昨日,六盤水市中級人民法院在六枝開庭審理了這一駭人聽聞的慘案。據悉,疑犯楊勝幫是安順市普定縣人,今年35歲。受害的男孩叫陳阿泉,家住福建省泉州市安溪縣,出事時不滿6歲,醫生發現,小孩的腸子多處出現破洞。庭審中,楊對以上犯罪事實供認不諱,竟說自己沒有傷害小孩的意圖,把氣壓管伸進小孩的屁股,只是出於好玩。六盤水中級人民法院將擇期宣判。

子爵府

原文章由 貝貝 於 07-8-3 14:16 發表

【on.cc專訊】 貴州一名男子去年4月把一根酒杯粗的塑膠管硬塞進一6歲男孩的肛門吹氣,導致孩子嚴重受傷,最終不治身亡。昨日,六盤水市中級人民法院 ...

幾變態嘅人都有, 仲話係玩!!!!!

男爵府

咁鍾意玩又唔塞落自己的肛門來吹,要塞個小朋友!

原文章由 fong2005 於 07-8-3 14:19 發表

大宅

佢都白痴既,好玩唔玩,佢唔將條喉塞入自己個patpat度叫氣,順便睇下有咩感覺嘛,搵個細路黎玩,d人真係拉佢打把,唔死都無用,低能

原文章由 貝貝 於 07-8-3 14:16 發表

【on.cc專訊】 貴州一名男子去年4月把一根酒杯粗的塑膠管硬塞進一6歲男孩的肛門吹氣,導致孩子嚴重受傷,最終不治身亡。昨日,六盤水市中級人民法院 ...

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

呢個世界D人越黎越變態~要幾變態有幾態....
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章

癲架..定心理有問題...

原文章由 fong2005 於 07-8-3 14:19 發表

大宅

好媽媽勳章

好變態呀. 有腦都唔會咁做啦...

咁鍾意玩, 同自己玩下ma....

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

侯爵府

pk,正人渣......... :-(

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

低B佬

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

快d捉佢去打把

水晶宮

好媽媽勳章

判個pk死形就0岩

伯爵府

原文章由 yst424 於 07-8-3 14:21 發表
佢都白痴既,好玩唔玩,佢唔將條喉塞入自己個patpat度叫氣,順便睇下有咩感覺嘛,搵個細路黎玩,d人真係拉佢打把,唔死都無用,低能

一於吹爆番佢啦!

侯爵府

畀面勳章

玩到冇野好玩

侯爵府

BK Milk勳章

大宅

男爵府

醒目開學勳章

xz#%yz&#!$%. . . .呢d人判佢死刑就啱架嘞!

大宅

畀面勳章

跳至