跳至

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

家陣week 29, 未算好輪盡
但行得多條腰勁痛 :cry:
同埋大件頭BB用品 (e.g. BB, BB, 床上用品, High Chair)都買齊

有剛剛生完o既同事叫我去買日用品 (e.g. 尿片, 濕紙巾, 奶瓶洗潔液等)
佢話會用得好快好快, BB展買會平o的, 如果屋企放得落, 就買定多o
但我最快都要下畫先去到, 我真係驚超迫….

家陣15/16, 你地去唔去呀??

大宅

伊芙蓮 : 我明天一早就去啦,唔想同人迫

原文章由 伊芙蓮 於 07-8-3 14:36 發表
同埋大件頭BB用品 (e.g. BB床, BB車, 床上用品, High Chair等)都買齊

有剛剛生完o既同事叫我去買日用品 (e.g. 尿片, 濕紙巾, 奶瓶洗潔液等)
佢話會用得 ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我都想一早去, 但要返工嘛... :cry:

原文章由 angelar 於 07-8-3 14:45 發表
伊芙蓮 : 我明天一早就去啦,唔想同人迫

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 伊芙蓮 於 07-8-3 15:02 發表
我都想一早去, 但要返工嘛... :cry:

如果係差d 洗滌及日常用品,不如等吉吉島減價,用吉吉卡買啦,又唔洗迫,又有得送貨,差唔得好遠架咋! 我去過兩年 bb 展喇,真係超多人,行得好辛苦。

大宅

原文章由 伊芙蓮 於 07-8-3 14:36 發表
同埋大件頭BB用品 (e.g. BB床, BB車, 床上用品, High Chair等)都買齊

佢話會用得 ...

我都30週了, 但我決定唔會去啊! 因為真係人太多了, 迫餐死咁!
至於D日用品, 你個BB又未出世, 你點知佢岩用咩尿片&濕紙巾啫, 一陣你買左好多原佢佢身形唔岩或對佢有敏感, 咁有無得退貨吖, 要買不如等BB出左世, 等下次BB展時先入貨仲好啦!
我都覺得有時吉之島, 千色店都會做特價, 到時買又有得送貨好D!

跳至