跳至

首頁

尾頁

大宅

我BB唔鍾意飲奶,超鍾意吃粥仔.,
她偏瘦,E生叫我買的BB菜俾她吃.
請問邊度有多D款買呢.百X.X康都好少款...
我BB唔吃酸既野,試過俾啤梨蓉她吃.
點知她打左個冷陣之後,
連前2個鍾既奶都嘔左出來.
煩...

民房

My baby does not drink milk since 4 months, recently I feed her while she is sleeping and she drinks more now. After feeding her, I rinse her mouth with water.

For baby food matter, if I don't have time to prepare congee, I feed my baby rice cereal mixed with baby food.

I have tried different brands and my baby quite accepted them. Like Gerber, Heinz & Healty times. YOu can buy these baby food in Manings, Toyr'us, City super or some big supermarket, many many places... I let my baby tried different flavour once a week. But I mixed baby food with rice cereal because the flavour of baby food is too strong and I am afraid my baby will then only likes food with strong flavour. FOr fruits, I would rather give the fresh ones rather than a bottle as it is easier to prepare e.g. bananna.

原文章由 carylce 於 07-8-3 14:44 發表
點知她打左個冷陣之後,
煩...

翡翠宮

HENIZ 有carrot, punket,photato幾好味.

別墅

我小b6個月大啦, 我買咗d雪印糊, 有南瓜味啦, 野菜咪啦.....仲有幾種味, 佢勁鍾意食, 有時我會煲白粥, 跟住加入攪"暈"食, 佢會食一大飯碗呀。

別墅

我阿仔都有試過Healthy Times有機蘋果蓉, 紅蘿蔔蓉, 青豆蓉(唔鍾意), 遲d會試蕃薯蓉同梨蓉. 我諗住有時畀佢試食一下現成baby food, 等我唔得閒整d新鮮ge或者婆婆幫手湊佢時(驚婆婆太多o野做唔得閒整), 佢都有"食送"食o麻. 不過大部分時間我都係整新鮮ge, 佢有得食時, 我都可以用o黎做"食送"畀自己食.

[ 本文章最後由 bonniec2000 於 07-8-3 23:41 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

並實HENIZ都ok 架,我bb都好鍾意食.

禁止訪問

洋房

我個囡食明治糊仔... 都食咗一個月啦... 佢好鍾意食.... 反而唔鍾意飲奶.... 不過我開始烹粥仔+魚肉比佢食... 此終都係食新鮮嘅比較好同有益D.

別墅

my baby eat heniz also
he's weight is good tim, i add vegetables together tim

原文章由 carylce 於 07-8-3 14:44 發表
點知她打左個冷陣之後,
煩...

洋房

原文章由 wuleung 於 07-8-7 11:24 發表
my baby eat heniz also
he's weight is good tim, i add vegetables together tim

Heinz too

首頁

尾頁

跳至