自由講場

跳至

大宅

應承帶阿仔去睇戲, 揀變型金剛 定 五星級大鼠好呢?
阿仔梗係2套都想睇, 但好重皮ka ma.........

有冇人兩套都睇左ka, 邊套好睇d?

伯爵府

原文章由 nancytse 於 07-8-3 14:56 發表

睇早場咪可以平d囉 我準備兩場都睇

複式洋房

我阿仔去睇完變型金剛好興奮。

水晶宮

我都係.
我入左GV會,平好多架.
日日都用得,節日都得,每張飛都係$35.
原文章由 CircleOne 於 07-8-3 15:21 發表
我阿仔去睇完變型金剛好興奮。

大宅

原文章由 nancytse 於 07-8-3 14:56 發表

我昨天睇五星級大鼠, 我覺得有d 悶, 不好小, 反而叮噹重好

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 rainyu 於 07-8-3 17:51 發表

我昨天睇五星級大鼠, 我覺得有d 悶, 不好小, 反而叮噹重好

我今日下午睇左. 我都覺得有少少悶, 但囡囡就覺得好好睇.

大宅

亞女睇完"變形金剛"都話好好睇

別墅

你個仔幾多歲呀 , 如果佢自己坐一個位 , 睇 變形金剛會抵 d , 因為套戲 144 分鐘, 正場要 $65

你睇早場咪無咁重皮囉 , "變形金剛" 早場 $40 , 五星鼠早場 $30 , 如上網購買每張手續費 $6

我同老公睇左變形金剛, 聽朝同個囡睇 "五星鼠" , 我兩套戲都係買早場飛

大宅

睇左變形金剛,都0K!但D影評俾五星鼠高分D,可信嗎?叮噹就打算等出破:-P

子爵府

大鼠

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

今日睇左5星級大鼠,都ok!囡囡就好鐘意

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我買左飛聽朝睇『大鼠』早場 .... 諗住下星期就睇『變型金剛』早場 :)
路遙知馬力,日久見人心!

別墅

大鼠

洋房

尋晚同我3歲o既仔仔去睇變形金剛, 係我地第一次帶佢入戲院睇戲, 俾老鼠同金剛佢揀, 佢死都要睇金剛!!
我對哩類戲無咩興趣, 本身唸住我實會訓覺, 點知又ok wor!! 仲要成144mins, 阿仔同我都睇到眼都唔斬, 其實佢都唔識聽對白, 又唔識睇字幕, 剩係睇d人同機械人已經睇到好開心!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 YinYinmummy 於 07-8-4 09:22 發表
尋晚同我3歲o既仔仔去睇變形金剛, 係我地第一次帶佢入戲院睇戲, 俾老鼠同金剛佢揀, 佢死都要睇金剛!!
我對哩類戲無咩興趣, 本身唸住我實會訓覺, 點知又ok wor!! 仲要成144mins, 阿仔同我都睇到眼都唔斬, ...

我老公都話想睇變形金剛............

大宅

阿仔同老豆今朝一早走咗去睇'變形金剛',下午睇埋'五星級大鼠',嘩!幾緊湊,我無佢地咁好氣。

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我兩套都有睇,
而我兩套都ok的﹗
本人如果係for小朋友的﹗
我會選五星級大鼠,

別墅

原文章由 pigpig 於 07-8-3 21:50 發表
今日睇左5星級大鼠,都ok!囡囡就好鐘意

我地今朝都睇左 "五星鼠" , 囡囡話好睇, 好攪笑喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章