自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

我想問下,我係bk打過既文章,係咪咩人都可以係我既個人資料內搵得到架?但我又睇唔到其他人係邊度留個文章喎?我好想知!!如果係可以既,我想問下有咩方法係唔會俾人check到我係邊度打過野呀?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要睇人地發表過既回應,而家要去果個人既「個人空間」先睇得到。

如果你唔set-up你自己既「個人空間」,暫時唔會有人睇到你既回應。

男爵府

原文章由 小草 於 07-8-3 15:37 發表
要睇人地發表過既回應,而家要去果個人既「個人空間」先睇得到。

如果你唔set-up你自己既「個人空間」,暫時唔會有人睇到你既回應。

咁請問我出過既新topic都係要去"個人空間"先睇到嗎?

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

睇到架....佢要喺個人空間果度....去...左上角既[導航]....空間管理 .... 模板 ...我的空間DIY ...click入去...添加側邊欄內容 同埋 添加主顯示區內容 入面...取消晒[我的主題]同埋[我的回覆]果度果個take號...確定後...喺右上角click埋保存...咁先得架

dudu19812002,

你既個人空間係...

http://www.baby-kingdom.com/?uid-2606

快d去改野啦...

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 dudu19812002 於 07-8-3 15:40 發表

咁請問我出過既新topic都係要去"個人空間"先睇到嗎?

唔係...你自己睇...就可以click 頂頂果度既...[Hello dudu19812002 !]...入面有[我的主題] 同埋 [我的回覆]...呢度呢個...就淨係你自己先睇到囉...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咦﹖我印象中我好似要更新什麼先開始整個人空間喎...... 唔通我老人d呆記錯

原文章由 貝貝 於 07-8-3 15:47 發表
睇到架....

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 小草 於 07-8-3 15:51 發表
咦﹖我印象中我好似要更新什麼先開始整個人空間喎...... 唔通我老人d呆記錯

唔知...我淨係知我去佢個blog度睇到囉...

男爵府

點樣取消呀???唔識唔識~help

[ 本文章最後由 dudu19812002 於 07-8-3 16:27 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

0下0下要走去人地個"個人空間"看咁麻煩! 依家個個好似獨家村咁, 又好難知人地講過甚麼.

"個人空間"個發表list又唔係real time update, 個個版面設定都唔同, 未必看到.

依家咁神秘, 造就有人可以四圍亂咁講野都無人咁易看到. 公開在BK本身既"個人資訊"比大家見到每個人講過甚麼, 有個監察作用嘛.

男爵府

原文章由 YongXin 於 07-8-3 16:26 發表
0下0下要走去人地個"個人空間"看咁麻煩! 依家個個好似獨家村咁, 又好難知人地講過甚麼.

"個人空間"個發表list又唔係real time update, 個個版面設定都唔同, 未必看到.

依家咁神秘, 造就有人可以四圍亂咁 ...

你唔好咁講啦,我見bk依家都唔係好多人要咁秘密,而係我有某d文章真係唔想俾人知住....依家就係因為有人講緊出黎,所以我唔想咁,我先開呢個topic問下人可以點做啫,我唔係呢一世都係咁!

版主

其實而家要睇人地既回應唔係咁方便(相信有好多人未識添),如果唔係特登要搵某某既回應,我諗都唔會好似以前咁隨便八卦睇下

男爵府

原文章由 小草 於 07-8-3 16:37 發表
其實而家要睇人地既回應唔係咁方便(相信有好多人未識添),如果唔係特登要搵某某既回應,我諗都唔會好似以前咁隨便八卦睇下

係呀!!我聽你地講都覺得好複雜hehe

伯爵府

唉丫! 唔好意思呀, 我唔係話妳呀!

我係泛指依家改0左版之後既情況, 好似斷0西纜咁, 想看邊個高人, 好人, 朋友, 仇人 既發言都好難0者!

[quote]原文章由 dudu19812002 於 07-8-3 16:31 發表

你唔好咁講啦,我見bk依家都唔係好多人要咁秘密,而係我有某d文章真係唔想俾人知住....依家就係因為有人講緊出黎,所以我唔想咁,我先開呢個topic問下人可以點做

男爵府

原文章由 YongXin 於 07-8-3 16:40 發表
唉丫! 唔好意思呀, 我唔係話妳呀!

我係泛指依家改0左版之後既情況, 好似斷0西纜咁, 想看邊個高人, 好人, 朋友, 仇人 既發言都好難0者!

[quote]原文章由 dudu19812002 於 07-8-3 16:31 發表 http:// ...

我仲以為你話我玩神秘添....

伯爵府

! 我基本上係溫和派, 又膽小, 0向呢度輩份又細 , 典敢撩交0益丫!

原文章由 dudu19812002 於 07-8-3 16:43 發表

我仲以為你話我玩神秘添....

男爵府

原文章由 YongXin 於 07-8-3 16:50 發表
! 我基本上係溫和派, 又膽小, 0向呢度輩份又細 , 典敢撩交0益丫!

你真攪笑...

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 dudu19812002 於 07-8-3 16:19 發表
點樣取消呀???唔識唔識~help

原文章由 貝貝 於 07-8-3 15:47 發表

睇到架....佢要喺個人空間果度....去...左上角既[導航]....空間管理 .... 模板 ...我的空間DIY ...click入去...添加側邊欄內容 同埋 添加主顯示區內容 入面...取消晒[我的主題]同埋[我的回覆]果度果個take號...確定後...喺右上角click埋保存...咁先得架

dudu19812002,

你既個人空間係...

http://www.baby-kingdom.com/?uid-2606

快d去改野啦...

你隻mouse指住個take...左click一下...個take就會冇左...確定後...click保存

大宅

原文章由 YongXin 於 07-8-3 16:26 發表

依家咁神秘, 造就有人可以四圍亂咁 ...

I AGREE

男爵府

原文章由 貝貝 於 07-8-3 20:19 發表

你隻mouse指住個take...左click一下...個take就會冇左...確定後...click保存

THKS~

首頁

尾頁

跳至