想生BB

跳至

複式洋房

究竟孕婦 (((生仔 or 生女))) 係咪有樣睇?

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我媽咪話睇個肚就知架啦:lol:

複式洋房

係咪向前尖.....仔
向橫而且低.....女

大宅

hi,

我陀女個時個肚真係又低又橫

複式洋房

係呀,我同事陀住個女,個肚真係又低又橫
不過,我阿嫂已經陀咗六個月,
個肚好細,但係都係又低又橫,
到而家都唔肯講仔定女呀~~~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔通佢駝女...所以唔講
原文章由 etandsnoopy 於 07-8-3 21:22 發表
係呀,我同事陀住個女,個肚真係又低又橫
不過,我阿嫂已經陀咗六個月,
個肚好細,但係都係又低又橫,
到而家都唔肯講仔定女呀~~~~

複式洋房

佢話要保持神秘喎

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 etandsnoopy 於 07-8-3 22:33 發表
佢話要保持神秘喎

咁佢係咪已經知仔/女架啦...
如果保持神秘...咁佢自已...都唔可以去照

複式洋房

原文章由 yinmelody 於 07-8-4 00:09 發表

咁佢係咪已經知仔/女架啦...
如果保持神秘...咁佢自已...都唔可以去照

係囉...係囉.....佢一早就照過知道架啦
不過佢就點都唔講,話咁至有神秘感,
我又估係仔...又估係女....又估係twins...又估龍鳳胎
佢只係講唔係twins,只得一個喎
唉....我都係想買d衫仔/用品送俾個bb之嘛!!!

[ 本文章最後由 etandsnoopy 於 07-8-4 09:38 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你一係問你亞哥, 一係買 黃色 / 白色 男女BB都岩著:mrgreen:

原文章由 etandsnoopy 於 07-8-4 09:32 發表

係囉...係囉.....佢一早就照過知道架啦
不過佢就點都唔講,話咁至有神秘感,
我又估係仔...又估係女....又估係twins...又估龍鳳胎
佢只係講唔係twins,只得一個喎
唉....我都係想買d衫仔/用品送俾個bb之嘛 ...

洋房

襯佢而今5,6個月你好睇la, 多數話睇後面, 如果後面仲有腰, 吾多似有左, 甘就係仔, 我有見過吾係甘都係仔, 但就未見過係甘而係女, 包括我自己.

不過你都可以向你哥埋手, 睇佢反應估到的.

複式洋房

原文章由 miffymiffy 於 07-8-4 09:58 發表
你一係問你亞哥, 一係買 黃色 / 白色 男女BB都岩著:mrgreen:

問過啦~~~佢鬼咁怕老婆 ,
淨係話"老婆話到時咪知囉"

洋房

原文章由 etandsnoopy 於 07-8-4 10:31 發表

問過啦~~~佢鬼咁怕老婆 ,
淨係話"老婆話到時咪知囉"

邊個叫你直接問姐, 你同埋你哥去買, 專指d勁男仔或勁女仔的, 因為o岩吾o岩用有樣睇麻

[ 本文章最後由 羊羊BB 於 07-8-4 10:39 編輯 ]

複式洋房

原文章由 羊羊BB 於 07-8-4 10:28 發表
襯佢而今5,6個月你好睇la, 多數話睇後面, 如果後面仲有腰, 吾多似有左, 甘就係仔, 我有見過吾係甘都係仔, 但就未見過係甘而係女, 包括我自己.

不過你都可以向你哥埋手, 睇佢反應估到的.

我到而家都估係仔架 ........點睇為止有腰呀 佢從後面睇,條腰係粗過以前(腰兩邊變直,唔係交剪腰)
不過佢唔肥,佢話重了10磅咋,仲話屬於正常
睇佢個肚就又低又橫,塊面冇乜點肥,不過條頸就有d腫

複式洋房

原文章由 羊羊BB 於 07-8-4 10:38 發表

邊個叫你直接問姐, 你同埋你哥去買, 專指d勁男仔或勁女仔的, 因為o岩吾o岩用有樣睇麻

咁有時行商場見到d舖頭就行入去睇,
見到d衫仔鬼咁可愛吸引就好想買俾佢架嘛

複式洋房

生女個樣會靚d,生仔個樣無咁靚同埋個鼻會好大。

洋房

原文章由 etandsnoopy 於 07-8-4 10:47 發表

我到而家都估係仔架 ........點睇為止有腰呀 佢從後面睇,條腰係粗過以前(腰兩邊變直,唔係交剪腰)
不過佢唔肥,佢話重了10磅咋,仲話屬於正常
睇佢個肚就又低又橫,塊面冇乜點肥,不過條頸就有d腫

吾識講, 總之係o係背後睇, 係吾知大緊肚的, 甘就係la;
一係都係索性跟你哥條線la

瑪瑙宮

咁不如淨係買BB用品. 手推車 , 床仔... 不過你破產都似

複式洋房

原文章由 miffymiffy 於 07-8-4 12:42 發表
咁不如淨係買BB用品. 手推車 , 床仔... 不過你破產都似

:loveliness: 咪係......大件野真係好鬼貴架,不過無計啦~~~

跳至