美容扮靚

跳至

大宅

我生完BB都係食康寶來減肥, 效果都幾好

大宅

我之前都食過,但係我唔係好見到有效果喎.....係唔係要夾個人體質架:lol:

原文章由 smallpig07 於 07-8-3 16:06 發表
我生完BB都係食康寶來減肥, 效果都幾好

別墅

It didn't work on me too

原文章由 yst424 於 07-8-3 16:07 發表
我之前都食過,但係我唔係好見到有效果喎.....係唔係要夾個人體質架:lol:

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

早幾年前食過,好怕大大粒的丸.
唔食又反彈. not work on me also.

大宅

我都唔得呀,又用我好多$$$$
5歲~~

禁止發言

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

原文章由 yungyung122 於 07-8-3 23:04 發表
It didn't work on me too

me also

民房

不好介意我發表一下

不好介意我發表一下,其實減唔到會唔會因為係自己無決心呢! 就連今期《COSMO GIRL》都有提到:
Be-Do-Have
不少女生都像Bridget Jones那樣,內心定下了十萬個人生目標,包括戒煙、戒酒、不再搭上壞男生而搵個事業有成又有品的BF、儲多啲錢……最最最重要,就係減多幾磅。
……………….. Diet大概三四個禮拜,就會打回原形,做回那個攤在梳化煲電視劇,勁食垃圾食物的自己。
其實,我哋D細胞裡面有記憶體嫁! 就算減到都要KEEP 住佢等一段時間,俾D細胞製造新既記憶,仲要係呢段時間吸收足夠營養,加快新陳代謝•
唔好以為兩、三個星期就可以減到肥,坊間個D 療程更加唔好試,減肥最重要既係維持健康,其次先係體型•

伯爵府

2019勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

又貴!不大見效!

[ 本文章最後由 reego 於 07-8-6 11:01 編輯 ]
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

早幾年前食過,not work wor

跳至