自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問NDSL....有美版,日版,台版有甚麼分別?
另外,你哋買機一套是否包(Card Reader,Adapter)?
謝謝!!

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

乜唔係部部都係日版咩?

Adaptor梗包,唔係點玩?

Reader 就梗係唔包,仲要比2舊水買呀,唔好話Reader,R4又要買SD CARD又要買加加埋埋要成千八蚊呀﹗骨'拿'都'尺'埋﹗

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

請問NDSL....有美版,日版,台版有甚麼分別?
無分別....只係英文同日文,不過好似無聽過有台版

買機一套是否包(Card Reader,Adapter)
如果你早10日8日買機,就會包主機(連火牛),R4燒錄咭,1G SD card,可能有d鋪頭仲會送埋周邊產品,如:螢幕貼,機殼,同包入games等...)

不過早排海關大舉掃R4,我諗而家都幾難買得到,就算買到都一定俾人炒貴左 但係仲有一隻叫N card,不過唔知幾銀

[ 本文章最後由 haileymama 於 07-8-3 17:37 編輯 ]

大宅

醒目開學勳章

乜海關掃R4咭咩?幾時發生架?
我7月中買機連咭,當時店舖老闆話R4冇貨,但如要玩番版可以用M3咭,但價錢就較貴
我張係M3咭,同R4外型一樣,外表及用途都一樣

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 ultraman 於 07-8-3 18:24 發表
乜海關掃R4咭咩?幾時發生架?
我7月中買機連咭,當時店舖老闆話R4冇貨,但如要玩番版可以用M3咭,但價錢就較貴
我張係M3咭,同R4外型一樣,外表及用途都一樣

上星期既事,根據G-zone講,因為有某雜誌報導左R4既肆虐程度,所以引起海關關注,大舉掃場。

你講既M3咭係其中一款,仲有一隻係N-Card,都係=燒錄咭,一樣咁用。
好似有人係Yahoo將R4炒到4舊水啊,痴線架

子爵府

原文章由 haileymama 於 07-8-3 22:27 發表

上星期既事,根據G-zone講,因為有某雜誌報導左R4既肆虐程度,所以引起海關關注,大舉掃場。

你講既M3咭係其中一款,仲有一隻係N-Card,都係=燒錄咭,一樣咁用。
好似有人係Yahoo將R4炒到4舊水啊,痴線架 ...
4$350~

子爵府

美版,日版,台版,
除左個盒有分別外,
其他都冇分別!

如果用R4的話,
一定會跟Card Reader & Adapter!

琴日幫人問開黑色一set$1470~

如果等得就開左學先買,
因為實跌價!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Thanks....All ma ma!!

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 tiffany_wong23 於 07-8-4 01:37 發表
美版,日版,台版,
除左個盒有分別外,
其他都冇分別!

如果用R4的話,
一定會跟Card Reader & Adapter!

琴日幫人問開黑色一set$1470~

如果等得就開左學先買,
因為實跌價!

貴左百幾蚊喎,可能真係炒貴左

首頁

尾頁

跳至