跳至

男爵府

亞仔由5個月開始我就開始試食糊/粥仔,開始食咗之後,最多1日痾3次,每次少少咁痾,最少痾都冇得痾,啲便便試過綠色帶有黃色粒粒,又有試過啡啡黃黃咁,但係又冇痾水嘅,咁樣唔知正唔正常呢?

而且痾屁屁成日都"boo"咗少少便便出嚟?? 你哋啲BB會唔會咁架?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

侯爵府

我諗你要停一停 d 糊/粥仔....

Sandy 個 BB 腸胃痰初初都好似咁嫁... 成日bit 小小 bu bu 出黎... 之後就一發不可收拾喇...

原文章由 嗅屎忽 於 07-8-3 16:20 發表
亞仔由5個月開始我就開始試食糊/粥仔,開始食咗之後,最多1日痾3次,每次少少咁痾,最少痾都冇得痾,啲便便試過綠色帶有黃色粒粒,又有試過啡啡黃黃咁,但係又冇痾水嘅,咁樣唔知正唔正常呢? ...

別墅

係呀,如果停左糊/粥仔都係咁你要帶佢去睇醫生啦,其實咁bit法都有D腸胃痰跡象架啦!

原文章由 RonicaKwok 於 07-8-4 10:01 發表
我諗你要停一停 d 糊/粥仔....

Sandy 個 BB 腸胃痰初初都好似咁嫁... 成日bit 小小 bu bu 出黎... 之後就一發不可收拾喇...

大宅

, 我b lee兩日勁訓得唔好, 兩晚都大喊醒3,4次.....poo 又係少少少少....綠色, 無以前咁糊狀,乾d...但飲好多水,少飲奶...

究竟腸胃炎係點架?????

跳至